Gå til innhold

(Familieferie) til Ayia Napa, hva gjør man der?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Heisann. Drar til Kypross om en ukes tid, til Sunwing Sandy bay beach (jada, Lollo og Bearnie) med to barn på 4 og 9. Skal være der en uke. Noen spesielle ting man "må" få med seg der? Barnevennlige steder å spise for to kresne barn?

Er vannparken verdt å få med seg? Eldste kommer til å storkose seg der, mens den yngste er litt mer pysete og forsiktig.

Tar i mot alle tips med åpne armer. Skal være der en uke, så litt begrenset hva man faktisk får tid til.

 

Anonymkode: 1d2af...6ab

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg tenker at på Sumwing  Sandy bay  så er det mere enn nok av aktiviteter for barna dagen  lang og masse andre skandinaviske barn de kan bli kjent med så behovet for å gjøre så mye utenom  anlegget når man har en uke tror jeg ikke dere behøver.  Stranden rett nedenfor er og flott å være på og eventuelt vannlandet  så er det like i nærheten .  Så har ving og egne utflukter og det kan kanskje være noe der som dere kan ha lyst til å bli med på.  

Angående mat så finner dere alt dere trenger på anlegget så ikke noe behov for å dra avsted med kresne barn . Dessuten kan dere kjøpe egen mat fra butikken og lage selv i leiligheten.  Men skulle det være behov for en restaurantutflukt så er det bare å begi seg ut i gaten innover mot sentrum.  Det  kryr av spisesteder der . Ikke noe spesielt  egentlig. Sånn vanlig turistmat.   Du finner nok den beste maten  på buffeten  på sunwinganlegget. 

Det er varmt der nede nå. Så det blir nok mye bading.   Husk solkrem med høy faktor. 

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...