Gå til innhold

Kristina Andersen


Liljeb

Anbefalte innlegg

Synes det er flott at hun bygger seg hus til seg og sønnen. Godt mulig hun har vært økonomisk fornuftig, men så har hun jo hatt god råd også. Det er forskjell på folk som må gi opp mye til hverdags bare for å ha råd til å spare litt, og sånne som KA som har råd til både å shoppe, reise på ferie, kjøpe dyr og økologisk mat osv, og samtidig spare store summer. Da sitter man godt i det! Jeg sier ikke at hun ikke har jobbet hardt, men jobbe hardt gjør de fleste av oss, bare ikke med samme lønna. 

Uansett trist å høre om bruddet. Jeg ønsker henne og sønnen alt godt.

  • Liker 3
  • Hjerte 1
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

EmVeeJee skrev (21 timer siden):

Hun har snakket om økonomi tidligere og at hun har vært flink med pengene sine siden dag 1. Investert i fond ++

Hun har nok vært flink til å spare overskuddet sitt - men nå har hun hatt mye å sette av også. Hun har jo ikke et vanlig forbruk og må ikke være nøktern for å kunne spare. Så jeg må nok også si meg enig i at det ikke ødvendigvis er spesielt imponerende at hun har spart mye - det er som forventet med den inntekten hun har hatt. 

Hun lovde å dele tips rundt fondsparing og aksjer i løpet av uken, men ser ikke ut til at det blir noe av. Det blir i grunn ikke så mye av noe som helst, fordi hun rett og slett ikke har nok interessant å dele. Det er få prosjekter og samarbeid som krever så mye av henne. 

Går ut fra at et slikt prosjekt vil koste 7-8 millioner med dagens byggekostnader og med de løsningene hun ønsker seg. Går også ut i fra at hun må ha noe lån i banken. Antar at bankene vurdrer inntekten hennes litt strengere enn om hun var fast ansatt, for hvem vet hvordan yrket hennes står seg om 2-3 år, så det er nok godt med egenkapital samt oppsparte midler her. De hadde jo planene klare for hyttebygging med tomt og det hele. Skal man bygge hytte krever det langt mer sikkerhet og egenkapital enn om man skal kjøpe hus. 

Mener hun skrev at huset blir totalt 250 kvadrat inklusive hybel og garasje, så det er jo ikke kjempestort sånn sett. Men det er absolutt en god størrelse på et hus for to personer. Hun er veldig priveligert og har gjort smarte økonomiske grep for å komme dit, men det ville igrunn vært rart om det ikke ble noe av. 

 

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tråden er ryddet for Brukerdebatt og hets.

Måne, admin. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...