Jump to content
AnonymBruker

Noen som har gått over maksdato på sykepenger?

Recommended Posts

AnonymBruker

Hei

Jeg er sykemeldt for tiden, og maksdatoen min er i sept/okt. Jeg kommer med stor sannsynlighet ikke til å returnere til min gamle jobb, da arbeidsoppgavene gjør meg psykere. Er det noen som har vært i samme situasjon, og hva gjorde dere da maksdato kom? Jeg vil ikke over på AAP, og isåfall vil jeg ikke være der for lenge. Jeg ønsker hjelp av NAV til å finne en jobb jeg kan klare å stå i.

Anonymkode: 02e40...eb9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Må du over på aap så må du det.  Men det skal mye til for å den søknaden innvilget. Ellers er det sosialstønad. Nav kan ikke hjelpe deg med å finne et jobb bare fordi du ikke vil over på aap. Det har du god tid til å finne nå.

Anonymkode: 81480...5ad

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Jeg deltar nå i noe som heter Kvalifiseringsprogrammet (KVP) via NAV. Da får man en sum utbetalt i mnd, er formelt ansatt i kommunen med alle rettigheter og plikter en vanlig ansettelse innebærer, og har som jobb å gjøre det som trengs for å komme ut i arbeid. Eksempler på aktiviteter i KVP kan være behandling, arbeidspraksis, kursing, jobbsøking og endring av rammebetingelser som kreves for å kunne stå i jobb.

Jeg er nå i arbeidspraksis 4-5t/uke, mottar behandling på DPS, har ukentlige møter med KVP-veileder (NAV) og jobber med å øke arbeidskapasitet og effektivisere hverdagslivet for å på sikt kunne stå i jobb som alenemor med svært krevende barn, lite avlastning og generelt frynsete psyke som har ført til utmattelse. 

KVP er et tiltak for den som ikke har rett på andre ytelser, sosialstønad unntatt. Utbetalingen er på 1,5-2 G, litt etter alder og om man forsørger barn. Rik blir man ikke, men man er i det minste sikret penger, og man får svært tett oppfølging av veileder som har oversikt over stedlig arbeidsmarked, kurs og andre tilbud som kan brukes for å komme i jobb. 

Anonymkode: f1426...bee

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Da søker du vel også jobber selv? Når sykepenger går ut er det enten ny jobb, aap eller andre lave ytelser man kan søke om. 

Anonymkode: b117a...d49

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...