Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Stripe farget hår? Noen som har peiling..

Recommended Posts

AnonymBruker

Farger håret mitt med permanent hårfarge lys brun, pga mye grått (tipper mer en 50%). Farger kun ettervekst.  Lengdene blir etterhvert litt utvasket i fargen og får litt spill pga det grå under. Frisker opp en gang i blant med minicolor som jeg kjøper hos frisør,  velger da alltid en lyd farge (7.3 tror jeg) slik at håret ikke skal bli for mørkt. 

Kunne tenke meg noen striper/ lysne håret litt (hos frisør)men er redd for å ende opp med oransje eller gult hår. Har lest litt rundt og ser at striper får best resultat i ufarget hår.  Å slutte å farge er ikkeet alternativ,  da blir jeg jo gråhåret. 

Men om jeg striper,  hvordan får jeg da  glans når det blir utvasket?  Kan jeg ta minicolor utenpå stripene i enda lysere farge?  Eller ødelegger jeg håret helt da? Dette med striper er ukjent grunn for meg, har alltid vært brunette. Nå som jeg et blitt ganske så voksen tenker jeg at litt lysere/honningfarget hår vil være kledelig og litt mykere mot ansiktet.  

 

Noen som har peiling? 

Anonymkode: 1e97b...341

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...