Gå til innhold

Yttringsansvar ("fæl" russelåt VS medier)


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Noen russ har laget en sang med innhold som var fælt om en tar det bokstavelig (men som åpenbart bare er tull...) og mediene  jakter etter dem og spør dem hvorfor de er så fæle folk og hvorfor de bidrar til fæle ting gjennom russe teksten deres som angivelig fører til at mer fæle ting skjer, tar dere ikke yttringsansvar? Er dere umoralske fæle folk som bør henges ut i nasjonale aviser, lurer mediene på, mens de jakter på ungdommen

Så har du andre siden, Norske medier snakket om at en i Australia hadde puttet nåler i frukt i butikken. Dette førte til at en nordmann syntes hey dette var kult dette kan jeg gjøre for å få oppmerksomhet. Norske medier sørget dermed for at en norsk baby fikk nål i munnen når den spiste frukt og den kunne dødd men hadde flaks og overlevde. Hvor er norske mediers ansvarsfølelse og yttringsansvar når de planter slike fæle ideer i norske sinn, hvorfor jakter de på russen isteden for å se seg selv i speilet?

Synes hele greia er ganske så patetisk, greit å forvente yttringsansvar av andre men da får det gå begge veier og dere får legge ned avisa, men.... det ønsker dere vel ikke så da fortsetter dere med dette dobbeltmoralske svada våset som ødelegger norske sinn. 

Hva tenker du om saken ?

Kjør debatt !

Anonymkode: b2f5c...8f2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...