Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

 TYTTEBÆRSYLTETØY til kjøttkaker, KOTELETTER og lignende? LØK?

TYTTEBÆRSYLTETØY til kjøttkaker, KOTELETTER og lignende?  

23 members have voted

  1. 1. TYTTEBÆRSYLTETØY til kjøttkaker, KOTELETTER og lignende?

    • Ja
      15
    • Nei
      8
  2. 2. Mye LØK til kotelettene og i kjøttkakene eller til kjøttkakene?

    • Ja
      14
    • Nei
      9


Recommended Posts

AnonymBruker

:spise: TYTTEBÆRSYLTETØY til kjøttkaker, KOTELETTER og lignende? LØK?

Anonymkode: cef47...f21

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Luna Llena

Tyttebær til kjøttkaker men ikke koteletter. Ikke løk til noen av dem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
FrankDrebin
Posted (edited)

Tyttebærsyltetøy og løk til kjøttkaker, det er en no-brainer. 

Tyttebærsyltetøy til koteletter kommer an på hva slags tilbehør man har ellers. Sammen med surkål er det et must. Med rømme og sopp, f.eks., så kan tyttebærsyltetøyet pent få hvile. Løk har jeg faktisk aldri spist ved siden av koteletter før, men jeg kan tenke meg at det umulig kan gjøre noen skade. :spise: 

Edited by FrankDrebin

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Tyttebærsyltetøy til kjøttkaker og karbonader, løk kun til karbonader. Surkål til koteletter.

Anonymkode: 4d60d...e7c

Share this post


Link to post
Share on other sites
Muskath

Ikke løk i biter i kjøttkakene iallfall, da må den være finrevet. Pleier ikke bruke løk til koteletter, men tyttebær er godt til begge deler.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...