Gå til innhold

Hobbyastrologer- hva kan dere si om meg utifra dette?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Wynja i.i

Jeg er steinbukk med månen i vektens tegn.

Hva kan sies om meg ut i fra denne informasjonen?

*nysgjerrig*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

En diskusjon gjør deg godt for tiden, men ikke alle er like glade i å diskutere, og noen kan føle seg tråkket på tærne uten at du ønsker det. Du får en anledning til å yte noe som øker din posisjon blant dem du omgås, men vær samtidig oppmerksom på at det virker mot sin hensikt om du fisker for sterkt etter anerkjennelse eller soler deg i dine intellektuelle ferdigheter.

En mann som du kjenner eller blir kjent med kan ha en annen agenda en du tror, og det kan lønne seg å snakke med en du stoler på før du går inn i et kompaniskap eller partnerskap som binder deg.

Motto: Vær kritisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ¤Chanela¤

Steinbukkdamer er tøffe og målbevisste jenter med bein i nesa som aldri andre feie dem av banen og herpe planene deres. Steinbukknaturen din fortalte deg tidlig at livet er hardt og at du trenger mye gøtts og tålmodighet for å nå dine mål. Du vet hvordan du kan få det du ønsker deg, og gjør ingenting halvt. Vektmånen kan gjøre deg litt ubesluttsom, for å bestemme seg er ikke vektens sterkeste side. Vekter er opptatt av å ha det fredelig omkring seg, de simpelthen hater å krangle, men de elsker gode diskusjoner og er noen selskapsdyr uten like 8)

Mens steinbukkens hjerte av og til synes å være laget av stein, er vekten veldig opptatt av romantikk. Solen din forelsker seg sjeldent, men når det først skjer, tar den kjærligheten alvorlig og er en 100 % trofast kjæreste. Vekten forelsker seg stadig vekk, selv om den aldri er sikker på om det er den rette personen de har truffet. Typisk vekter er å ha en drøss med beundrere rundt seg, og store problemer med å velge èn av dem, rett og slett fordi de er i stand med å se det gode i alle.

Du elsker å brenne vekk penger på garderoben din. Klær, sko og sminke er ikke noe du mangler. Farge og fasong MÅ matche. Og trendy tilbehør er et must. Sannsynligvis driver du med noen form for trening for å holde kroppen i form. Steinbukken ville elsket kampsport og utholdenhetstrening, mens aerobic, yoga og dans er perfekt for vekten i deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...