Gå til innhold

Hvor land tid bruker vinduet på å fryse?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Når man har parkert bilen  hvor lang tid vil det da ta før det begynner å bli is på frontruten i 10 minus? Bilen står ikke i garasje, det er god plass på alle sider av bilen. Jeg vet dette vil variere og kommer an på mye, men jeg vil så gjerne vite noe ca. Ville det tatt lenger tid hvis jeg parkerte på en parkeringplass med biler både forran og ved siden av meg?

Anonymkode: 1ba60...1d3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det varierer så mye at det ikke går an å svare på. Det kan ta et par timer eller det kan ta flere døgn, helt avhengig av luftfuktigheten. 

Det tar lengre tid når bilen står i le, og det tar lengre tid på le-siden enn på den utsatte siden. Min bil står utendørs nå, med den ene siden inn mot en husvegg. På siden mot husveggen er det nesten ikke rim, mens på de andre sidene er den skikkelig isete. Den ble isete i løpet av i går kveld/natt, og hos oss har det vært ca -10 det siste døgnet. 

Anonymkode: 10c0b...f01

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Luft ut bilen slik at vinduene er kalde når du setter fra deg bilen. Da blir det ikke is på innsiden og mindre på utsiden hvis forholdene er nogenlunde stabile.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...