Gå til innhold

Damer; når er det å vise følelser og når er det å vise svakhet?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg som mann leser det ene og andre om at kvinner liker at menn viser følelser, men samtidig mener mange menn de blir avvist når de viser for mye følelser og at menn skal vise styrke, for det liker damene. De liker ikke svake menn.

Så; hva er egentlig å vise passe med følelser, og når tipper det over til at damene anser mannen som svak og ikke anser han som attraktiv lenger?

Anonymkode: bf608...1bd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nå må dere menn slutte med disse patriarkatiske holdningene! Å vise følelser er ikke svakt , faktisk er det kjempe sterkt! Men det er også en forskjell på å vise følelser, og å være masete, desperat og klengete - de aller fleste med normal EQ greier fint å balansere forskjellen. 

Det er manndig, tiltrekkende, sterkt og tøft å fortelle en dame at man liker henne, hvorfor man liker henne, og ikke gjøre hun usikker på hva som er intensjonen. Når man har etablert et forhold er det både tiltrekkende og nødvendig at disse erklæringene fortsetter både med ord og handlinger. Men det kan bli masete og uattraktivt om mannen gir uttrykk for at han ikke har noen som helst andre interesser enn å henge på og komplimentere damen, skal sende meldinger hele dagen/hver dag (her er det individuelle dynamikker), og ikke gir damen tid egentid og tid til å savne han. Usikkerhet er også uattraktivt, i form av at han søker bekreftelser om hun ikke svarer på noen timer eller på datingstadiet dager, og må hele tiden spørre henne om han sa noe galt, om hun ikke liker han lenger osv. 

Selvsikkerhet, ærlighet og åpenhet med følelsene sine er flott - ikke svakt! 
 

Anonymkode: fa09c...dac

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Damer har så mange krav at de selv ikke vet hva de vil ha... Gå for dine egne krav er det beste tipset

 

Anonymkode: 49220...57c

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vær åpen og ærlig, snakk gjerne om følelser og tørre å by på deg selv. Styr unna usikkerhet og ikke vær/virk despo med en tydelig bekreftelsestrang, men vær tydelig på hva du er på jakt etter i et forhold, hvilke kvaliteter du ser etter i en partner. Ærlighet og åpenhet er stikkord, og fremfor alt, la kvinnen føle seg trygg. 

M43

Anonymkode: 2fa74...28b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...