Jump to content
Sign in to follow this  
Miramira95

Spørsmål til andre overvektige - hvor ofte / hva trener dere?

Recommended Posts

Miramira95

Hei.

Bare litt nysgjerrig i forhold til veldige overvektige som meg selv - hvor ofte og hva slags trening gjør dere? Skriv også om dere bruker senter eller gjør noe hjemme eller ute i naturen. Trenger litt inspo og motivasjon i forhold til egentrening og ikke minst om vinteren 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Trener lite. Har kraftig depresjon også, som styrer hverdagen, og forteller meg at det ikke er noen vits. I tillegg så har jeg også skadet ryggen, som gjør all trening svært smertefull, og stort sett ugjennomførbar, om det er noe som heter det. Forsøker å gå noen turer, men er ikke alltid det heller går.

Anonymkode: 1795b...53f

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Vil ikke si jeg trener noe men går en del turer. Går mellom 10000 og 25000 skritt om dagen, noe mer enn det har jeg ikke tid eller lyst til.

Anonymkode: a9b55...bbd

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Trener tung styrke tre ganger i uka, og forsøker 1 g/uka med cardio, men er så kjedelig. 

Blitt mye bedre i rygg, nakke, skuldre og hofter. Men ikke et gram lettere, haha! Tenker treningen hjelper kroppen holde oppe min egen vekt. :) 

Anonymkode: e6491...e4e

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Jeg gikk ned fra 100 kg til 83 kilo på ca ett år. Det er over ett år siden og nå er jeg ca 84-85 kilo og 170 cm. Ikke tynn, bærer det godt (spør du andre!), og føler meg mye bedre (spør du meg!). Jeg er ganske sikker på at dersom jeg ikke hadde trent, så hadde jeg gått opp i vekt igjen da jeg spiser mye mer nå. Jeg spiste ca 1600 daglig da jeg gikk ned, nå spiser jeg rundt 2000. Noen ganger mindre, noen ganger mer. 

 

Så, jeg trener ca 3-4 ganger i uken. Løper intervaller på tredemølle 3 eller 4 ganger i uken. Løper på ca 11 fart, 2 minutter løping, 1 minutt pause, gjentar dette 6 eller 7 ganger. Trener styrke hver gang jeg trener. Gjør knebøy med rundt 30-40 kilo, markløft rundt 40-45, utfall med 20 kilo, kjerneøvelser for mage og rygg, av og til litt bryst og armer (men syns det er kjedelig så prioriteres ikke!). 

 

Mitt beste tips er - ikke vent på motivasjonen. Motivasjon skaper resultater, ja, men, resultater skaper motivasjon. Dette er så viktig. Bare gjør det! Bare begynn å spise sunt og mindre. Beveg deg. Det er faktisk så lett. (Og så vanskelig...) Men det er så MORO når ting skjer! Lover! Lykke til ❤️ 

Anonymkode: 5013b...3e6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...