Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Vanskelig, vet ikke hva jeg skal gjøre

Recommended Posts

AnonymBruker

Okei, jeg er en jente 20 år, bor hjemme hos min far.

Jeg har hatt store problemer psykisk, depresjon, angst, pf, gått til behandling i flere år uten at jeg har fått stort ut av det. Jeg får minstesum AAP i støtte fra nav.

Jeg føler jeg ikke passer inn noen steder, alt som er helt normalt for andre kan være kjempe vanskelig for meg. Jeg funker ikke sosialt, ikke en gang med min egen familie. Ikke fordi vi ikke har et godt forhold, men fordi alle føles ukjente for meg, jeg har ingen "connection" i det hele tatt og jeg føler meg som en kald robot når jeg prater med andre, jeg klarer ikke å uttrykke meg selv med verken ord eller følelser, selv om på innsiden kan det være en Berg og dalbane av følelser for meg.. Og jeg føler meg veldig dum i alle situasjoner. 

Jeg har lyst til å flytte hjemmefra fordi jeg orker ikke å være innpå andre mennesker hele tiden. Men jeg vet ikke hvordsn jeg skal gjøre det. Jeg er redd for å ta kontakt, jeg vet ikke hva jeg skal si eller spørre om, jeg har sett rundt om å leie i flere år men jeg har ikke klart noen ting.

Jeg har heller ikke veldig god økonomi, 12000 i mnd, det er fint sånn det er nå, men skal jeg flytte for meg selv så er det ikke mye. Jeg prøver å komme inn på skole igjen også, vg3, delt opp i to år.

Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg eller hva jeg skal gjøre. Jeg klarer ikke engang å si hva jeg vil, jeg vet jo ikke hva jeg vil selv heller, jeg har så og si heller ingen meninger... 

Anonymkode: 22028...18d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anim92

Har ikke så mange råd.. Men det skal gå bra med deg! Det kommer ikke alltid til å være slik det er nå<3

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Kjære deg. Det er vondt å høre at du har det slik. Jeg håper du får en hjelp du opplever som nyttig - om ikke så ville jeg prøvd noe annet. Så lenge du står opp hver morgen og gjør det du får til, så skal det være godt nok. En dag der fremme vil du kunne leve slik du ønsker, men du må jobbe deg gradvis mot det. Vær raus med deg selv. Klem

Anonymkode: 33594...f1f

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...