Gå til innhold

Noen horer som kan gå god for denne oppskriften?


HalldirV2

Anbefalte innlegg

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ansjosen var kanskje for å gi salt smak? Som den ofte er i enkelte oppskrifter, tenkte jeg. Smaker vel ikke så ansjos?

Anonymkode: 17849...554

Jeg går god for ansjos. Var skeptisk først, men det var godt. Det ga både salt og god smak :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det var riktig det noen sa tidligere her at pastaen har fått navnet fra at det var ting som var lette å finne i skapet uten å måtte gå ut for damene med «nattarbeid». 

Pecorino finnes i mange former, fersk pecorino på godt brød med god olje og litt salt og pepper er veldig godt, de mellomlagrede synes jeg er veldig gode på sandwicher m.m. Og de lengst lagrede kan brukes som parmesan.Vet ikke hvilke man får kjøpt i Norge.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Horer? Hvordan er det du tiltaler folk! Hvordan gidder noen å svare fornuftig, herlighet . 

Anonymkode: 1e1d2...cae

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Litt voldsom tittel der. Mangel vel noe anførselstegn der!

Anonymkode: 1e1d2...cae

 

Anonymkode: 1e1d2...cae

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

2 timer siden, visp skrev:

Oohh Mama!:sprettoy:

@Rumleog jeg kommer gjerne vi! Når passer det?

Det så veldig godt ut. Har lagret:)

Ha ha, alltid 😀 Prøv den, og avgi rapport. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Frøkensina skrev:

Den med kylling så veldig god ut og kan lages uten ansjos står det :spise:

Men prøv ansjos, jeg var skeptisk, men nå er jeg overbevist 😊

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 timer siden, HalldirV2 skrev:

Men prøv ansjos, jeg var skeptisk, men nå er jeg overbevist 😊

Tror nok jeg liker smaken (har garantert spist noe med ansjos i Italia uten å være oppmerksom på det), det er bare det å styre med de 😄 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...