HalldirV2 Skrevet 25. august 2020 Forfatter #81 Del Skrevet 25. august 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ansjosen var kanskje for å gi salt smak? Som den ofte er i enkelte oppskrifter, tenkte jeg. Smaker vel ikke så ansjos? Anonymkode: 17849...554 Jeg går god for ansjos. Var skeptisk først, men det var godt. Det ga både salt og god smak Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 25. august 2020 #82 Del Skrevet 25. august 2020 6 timer siden, Rumle skrev: Jaja 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 25. august 2020 #83 Del Skrevet 25. august 2020 Det var riktig det noen sa tidligere her at pastaen har fått navnet fra at det var ting som var lette å finne i skapet uten å måtte gå ut for damene med «nattarbeid». Pecorino finnes i mange former, fersk pecorino på godt brød med god olje og litt salt og pepper er veldig godt, de mellomlagrede synes jeg er veldig gode på sandwicher m.m. Og de lengst lagrede kan brukes som parmesan.Vet ikke hvilke man får kjøpt i Norge. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #84 Del Skrevet 25. august 2020 Horer? Hvordan er det du tiltaler folk! Hvordan gidder noen å svare fornuftig, herlighet . Anonymkode: 1e1d2...cae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #85 Del Skrevet 25. august 2020 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Litt voldsom tittel der. Mangel vel noe anførselstegn der! Anonymkode: 1e1d2...cae Anonymkode: 1e1d2...cae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 26. august 2020 #86 Del Skrevet 26. august 2020 På 25.8.2020 den 17.11, HalldirV2 skrev: @visp @Rumle Testet denne i dag: https://www.simplyrecipes.com/recipes/skillet_chicken_puttanesca/ Ikke helt tradisjonelt, men det var veldig godt med kylling i. Oohh Mama! @Rumleog jeg kommer gjerne vi! Når passer det? Det så veldig godt ut. Har lagret:) 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 26. august 2020 #87 Del Skrevet 26. august 2020 Den med kylling så veldig god ut og kan lages uten ansjos står det 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 26. august 2020 Forfatter #88 Del Skrevet 26. august 2020 2 timer siden, visp skrev: Oohh Mama! @Rumleog jeg kommer gjerne vi! Når passer det? Det så veldig godt ut. Har lagret:) Ha ha, alltid 😀 Prøv den, og avgi rapport. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 26. august 2020 Forfatter #89 Del Skrevet 26. august 2020 1 time siden, Frøkensina skrev: Den med kylling så veldig god ut og kan lages uten ansjos står det Men prøv ansjos, jeg var skeptisk, men nå er jeg overbevist 😊 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 26. august 2020 #90 Del Skrevet 26. august 2020 14 minutter siden, HalldirV2 skrev: Ha ha, alltid 😀 Prøv den, og avgi rapport. Will do:) 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 27. august 2020 #91 Del Skrevet 27. august 2020 14 timer siden, HalldirV2 skrev: Men prøv ansjos, jeg var skeptisk, men nå er jeg overbevist 😊 Tror nok jeg liker smaken (har garantert spist noe med ansjos i Italia uten å være oppmerksom på det), det er bare det å styre med de 😄 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå