Gå til innhold

Hagen og gårdsplassen gror fullstendig sammen. Hjelp!


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

I fjor vår flyttet vi inn i drømmehuset vårt på landet. Det er ei grei naturtomt på ca et mål med gruslagt gårdsplass, plen, busker, fruktrær og bed. Problemet er at vedlikeholdsarbeidet krever mer tid (og ork :sjenert:) enn vi har til overs med to små barn, jobb og andre gjøremål. I fjor sommer hadde vi liten baby i hus, og var samtidig ikke klar over hvor viktig det var å luke vekk ugress så snart det kom opp, så i år vokser det ugress OVERALT - det har blitt rene jungelen :( Løvetannen er verst, den stikker opp fra det steinbelagte inngangspartiet til og med. Er det i det hele tatt mulig å få bukt med alt ugress når vi først får tid til å gjøre noe med problemet? I tillegg til løvetann har vi geitrams som vokser langs uthuset, hundekjeks, brennesle, skvallerkål og kløver.

Hva kan vi gjøre?

Anonymkode: f8b9b...453

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bland 1 del 38% eddikk med 5deler vann, tilsett en skvett zalo.
Ha blandingen i en sprayflaske, og gå rundt i gården og spray på alt som ikke skal være der. Gjenta hver dag i en ukes tid, og fjern planterestene med hagepinsett.

Pass på å ikke få blandingen på prydplanter, så dette funker ikke i etablerte blomsterbed, kun på gårdsplasser, i steintrapper, hageganger og lignende.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...