AnonymBruker Skrevet 27. april 2018 #21 Del Skrevet 27. april 2018 On 2/27/2018 at 8:33 AM, AnonymBruker said: Det du beskriver kan minne om IBD (Crohns og Ulcerøs colitt), men det var to ting som slo meg, som ikke er typisk Crohns. 1. Du sier du ikke har funnet mat som trigger. Dette er utypisk Crohns. De fleste med Crohns har "mattriggere", men hva som trigger er ofte individuelt. For meg er fettrik kost, rå grønnsaker/frukt, krydret mat, rødt kjøtt, og fiberrik mat triggere. Taco er sådeles et "kinderegg" for meg, som jeg bør holde meg mest mulig unna. Det samme gjelder biff, brokkolistenger, asparges, appelsin osv. Anonymkode: 35ab5...9cb Det er en del mennesker som reagerer på visse matvarer men som ikke merker det. Enten fordi de har lav kroppsbevissthet, fordi de spiser matvaren så ofte at de er konstant litt dårlig og tror det er normalt å føle seg slik Anonymkode: 696e3...8be Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå