Gå til innhold

Hvis gjærbaksten ikke er tørr, hva er den da? 


Gjest N-Nøff

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Saftig eller fersk. Tørr gjærbakst er i alle fall noe jeg holder meg lengst mulig unna. 

Anonymkode: 3c984...2d4

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Saftig eller myk, tørr bakst er gjerne hard. Eventuelt kan jeg også si fersk, men tørr og fersk trenger ikke være motsetninger siden noen typer bakst skal være tørr og sprø.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest N-Nøff

Så myk? kanskje? Er enig i at ferske boller gjerne er myke. Men de er jo ikke fulle av saft... Hmmm. Så saftig er kanskje ikke helt rett, vet ikke. Fett kan det være, synes bakst på meierismør blir mykere enn bakst på annet. Huh..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er "saftig" som brukes om fersk og fin bakst. 

Anonymkode: c11ae...5b3

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest N-Nøff
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det er "saftig" som brukes om fersk og fin bakst. 

Anonymkode: c11ae...5b3

Men er den saftig? Det renner ikke akkurat av den? (Hvis den er bakt riktig)

jektiv

med mye saft (1) saftig frukt
 
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

2 timer siden, Neinøff skrev:

Men er den saftig? Det renner ikke akkurat av den? (Hvis den er bakt riktig)

jektiv

med mye saft (1) saftig frukt
 

Jeg tror du må ta deg en liten tur ut av firkanten din. ;) 

Anonymkode: c11ae...5b3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

På 23.2.2018 den 19.08, Neinøff skrev:

fuktige boller? :fnise:

Yr-boller :jepp::regn:

Anonymkode: 04876...947

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...