Gjest N-Nøff Skrevet 17. februar 2018 #1 Del Skrevet 17. februar 2018 Hva kaller man gjærbakst som ikke er tørr? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Rossin Skrevet 17. februar 2018 #2 Del Skrevet 17. februar 2018 Jeg ville ha sagt saftig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2018 #3 Del Skrevet 17. februar 2018 Saftig eller fersk. Tørr gjærbakst er i alle fall noe jeg holder meg lengst mulig unna. Anonymkode: 3c984...2d4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2018 #4 Del Skrevet 19. februar 2018 Saftig. Anonymkode: b9ca3...fe7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2018 #5 Del Skrevet 20. februar 2018 Myk, luftig. Anonymkode: 8a58a...2f0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perelandra Skrevet 21. februar 2018 #6 Del Skrevet 21. februar 2018 Saftig eller myk, tørr bakst er gjerne hard. Eventuelt kan jeg også si fersk, men tørr og fersk trenger ikke være motsetninger siden noen typer bakst skal være tørr og sprø. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest N-Nøff Skrevet 21. februar 2018 #7 Del Skrevet 21. februar 2018 Så myk? kanskje? Er enig i at ferske boller gjerne er myke. Men de er jo ikke fulle av saft... Hmmm. Så saftig er kanskje ikke helt rett, vet ikke. Fett kan det være, synes bakst på meierismør blir mykere enn bakst på annet. Huh.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catalina Culès Skrevet 21. februar 2018 #8 Del Skrevet 21. februar 2018 Jeg ville sagt myk og luftig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perelandra Skrevet 21. februar 2018 #9 Del Skrevet 21. februar 2018 Helt fersk bakst rett fra oven kan jo også være fuktig. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2018 #10 Del Skrevet 21. februar 2018 Fuktig. Anonymkode: d5759...ddb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest N-Nøff Skrevet 23. februar 2018 #11 Del Skrevet 23. februar 2018 fuktige boller? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2018 #12 Del Skrevet 23. februar 2018 Det er "saftig" som brukes om fersk og fin bakst. Anonymkode: c11ae...5b3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest N-Nøff Skrevet 23. februar 2018 #13 Del Skrevet 23. februar 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er "saftig" som brukes om fersk og fin bakst. Anonymkode: c11ae...5b3 Men er den saftig? Det renner ikke akkurat av den? (Hvis den er bakt riktig) jektiv med mye saft (1) saftig frukt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2018 #14 Del Skrevet 23. februar 2018 2 timer siden, Neinøff skrev: Men er den saftig? Det renner ikke akkurat av den? (Hvis den er bakt riktig) jektiv med mye saft (1) saftig frukt Jeg tror du må ta deg en liten tur ut av firkanten din. Anonymkode: c11ae...5b3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2018 #15 Del Skrevet 28. februar 2018 Saftig Anonymkode: b0329...703 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2018 #16 Del Skrevet 28. februar 2018 Saftig eller luftig. Anonymkode: 65096...541 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2018 #17 Del Skrevet 2. mars 2018 På 23.2.2018 den 19.08, Neinøff skrev: fuktige boller? Yr-boller Anonymkode: 04876...947 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2018 #18 Del Skrevet 2. mars 2018 Duggfriske boller Anonymkode: 04876...947 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2018 #19 Del Skrevet 2. mars 2018 Dampende boller Anonymkode: 04876...947 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå