Gå til innhold

The secret diary of Kevin


Kevin
 Del

Anbefalte innlegg

Innledning:

Tenkte jeg skulle ta en kjapp innføring i livet til Kevin før jeg begynner å skrive dagbok. Kevin er 31 og stort sett en glad gutt. Han kommer fra et møbelert hjem, enda man ikke skulle tro det. Han blir betegnet som smågal, utadvendt, forfriskende, leken, rotete, distrè, blid, ærlig, hardt arbeidende, kreativ, ekshibisjonistisk og ellers er med på alt som er vondt og godt samtidig. Rimelig sexgal, men det er vel ikke noen ny opplysning her inne.

Kevin bor i en liten, koselig leilighet i sentrale strøk i utkanten av Oslo og trives der. Han bor sammen med samboeren sin, og en herlig liten gutt på snart to år. Dere som har fulgt med på forumet seksualitet, har fått med dere at alt ikke er som det skal være. KG er en herlig klagemur!

Kevin jobber som markedsanalytiker og trives i et hektisk dog utviklende og sosialt miljø. Han tok et langt sprang fra utdannelsen sin innen Personalledelse, etter ett år med hard kjemping mot et tøft og tungt system i en av våre største databedrifter her i landet. Tiden som personalsekretær der, forbigås med stillhet. Kevin liker at ting skjer rundt ham, og trives i møter som hardt arbeidende foran pc’n. Det kan bli mange sene kvelder, men et hjemmekontor i nærmeste fremtid kan bøte på det.

Utenfor arbeidet er Kevin stort sett opptatt med å herje med guttungen. Dersom han får noen minutter utenom liker han å bruke kroppen sin. Om han har ork, blir det gjerne å friske opp litt T’ai Chi eller Aikido. Han mediterer så ofte han bare kan. På jobben spiller han innebandy. Bedriftsidrett er farlige greier. Om han ikke har ork kan han lese en god bok, tegne litt, skrive litt, eller bare fjase rundt på KG... Fotball spiller også en stor rolle i livet hans, og laget fremfor noen er Tottenham. Lørdager er det en liten tur bort på den lokale puben for å ta seg noen herlige duggfriske, diskutere fotball, og se fotball på storskjermen.

Kevin er stort sett fornøyd med seg selv. Han har ikke behov for å stå et par timer foran speilet for å få fjortisen som jobber på Shellen til å fnise hver gang han kommer innom. Hun hadde nok begynt å fnise om et sjarmtroll som Jan Simonsen hadde smilt til henne også, så vi tar det med en klype salt. Kevin er 1.80 og veier 70 kilo. Han er fornøyd med kropp, ansikt og sinn, og tar det ikke så nøye hva andre synes. Han har blå/grå øyne, mørk blondt hår, hår på brøstet, trimmet nedentil, men har ikke trimmet håret på leggene...

Kevin vil forsøke å legge inn hendelser i livet sitt her så ofte som mulig, og har ikke noe imot at gjester herjer i denne tråden, med tilbakemeldinger og annen moro. Så gjenstår det bare å gi ordet til Kevin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

5/1-05

Trøtt som en strømpe når jeg våkner. Igjen. Det burde vært en lov om at man ikke fikk lov til å stå opp før klokka 10, tidligst. Guttungen våkner sent og det blir mye stress for å få ham klar, og er derfor i perlehumør. Fremdeles litt ryggvondt, men kiropraktoren fiksa biffen, tror jeg. Guttungen er trøtt og vil helst bare sitte på armen min, men jeg tror ikke det. Ikke med en rygg som krangler. Han blir rimelig gretten, ja. Får omsider levert ham til dagmamma, etter å ha brukt 3 minutter på de 20 metrene bort til døra der hun bor.

Stille og rolig på jobb, faktisk. Men det er vel snarere stille før stormen. Samboeren min jobber kveld hele uka, så det blir ingen hvileskjær før helgen. Gleder meg noe sinnsykt til helg allerede. Ettersom det er pappa som er hjemme vil guttungen ha brødskive i stedet for middag. Der er han klar. Ikke meg i mot ettersom det alltid blir varmrett i lunsjen på jobben. Det er litt kjedelig med en pappa med ryggvondt som ligger rett ut på gulvet innimellom. Så han henter pute og dyne han og. Så blir vi fortere trøtt enn vi liker. Pappa synger litt, og poden forsøker å synge med han også. Morsomt. Så sovner han, og pappa får noen minutter for seg selv før mamma kommer hjem.... :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:blomst_opp: Gratulerer med dagbok.. La meg være den første til å overrekke en liten blomst.

(Måtte bare rette opp en liten skrivefeil)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med dagbok Kevin. Gleder meg å se at det er annet en s-e-x i hodet ditt også :wink:

:kghjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jøss, er du inne på andre sider en seksualitet nå da??!! :sjarmor:

Gratulerer med dagbok, min første tanke var at den burde hete Pornopungen eller noe sånt, men jeg ser du har en seriøs side også!

:kul:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

6/1-05

Jeg blir bare trøttere og trøttere... i dag våknet jeg først i dusjen, og da hadde jeg smørt inn hele kroppen med noen sånn jorbærparfymert dusjgele. For å si det slik, den var ikke min. Jeg sverger, i dag plystret en veiarbeider på meg. Var det på grunn av den herlige duften, eller var det bare fordi jeg er så sinnsykt deilig.... hmmm... Uansett, jeg hadde alle vinduer på vidt gap da jeg kjørte på jobb i dag, sånn på den sikre siden. Nå blir jeg vel bare forkjølet, men det er bedre enn alternativet... en 120 kilos veiarbeider ved navn Stein på armen i senga...

Jeg gleder meg til lysere tider, og mindre klær. Ja, det gjør jeg.

Oppmerksom er jeg heller ikke for tiden. I dag var en kollega på ny i fyr og flamme når han så ei jente fra nabobedriften vår på vei mot samme heis som oss. Det hører med til historien at han er veldig interessert, mens hun knapt enser ham. Hun mistet lunskortet sitt, og bøyde seg godt over, med stumpen stikkende rett opp i været. Han dultet til meg i siden så det gjorde vondt. Så ombestemte hun seg og gikk mot toalettet i stedet. Vi gikk inn i heisen alle mann. Der dultet han til meg igjen, hvorpå jeg svarte irritert: ”JA, jeg så rumpa hennes! Kunne ikke unngå å se den! JA, den var flott og velformet!”. Hvorpå han ble knallrød i trynet. Venninna hennes var med i heisen sammen med oss.

Da de to venninnene igjen var samlet nede i kantina, fnises det litt og pekes i min retning. Det beste med dette er at jeg ser dem hver dag. Nå tror de sikkert at jeg er helt gira på henne med den flotte rumpa.

Heldigvis snart helg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars Kevin - du har litt av noen dager... Men du er god til å skrive. Det skal du ha!

:ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest baby-E

heisann!

Grattis med dagbok!

Høres ut som du har hatt nok å stri med denne uken!

Godt det er helg nå da :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars Kevin - du har litt av noen dager... Men du er god til å skrive. Det skal du ha!

:ler:

Du skal se meg skrive om noe som virkelig opptar meg du... :sjarmor::sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med dagbok! :) Kjekt å ha en "mannedagbok" å følge med på, til en forandring...! :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du skal se meg skrive om noe som virkelig opptar meg du... :sjarmor::sjarmor:

:o :ler: .. vi venter i spenning...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du skal se meg skrive om noe som virkelig opptar meg du... :sjarmor::sjarmor:

I'd looove to *forventingsfull*

:sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med dagbok, Kev :kyss:

''You’re stange, insane, one thing you can never change  

It’s a crack, I’m back yeah standing  

On the rooftops shouting out,  

Baby I’m ready to go  

I’m back and ready to go  

From the rooftops shout it out''

Takker, Libertas! Republica lenge leve!

Ha en fin helg! :kyss:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7/1-05

Selvsagt tror nå hele nabobedriften at jeg er interessert i dama med rumpa. Inntrykket ble ikke bedre i dag da jeg i mitt sedvanlige våkne jeg, styrtet inn mot heisen og fikk såvidt kastet meg inn i heisen før dørene lukket seg. Der sto hun alene i heisen. Nå sammen med meg. Hun syntes jeg var ustyrtelig akrobatisk der jeg kastet meg frem for å nå heisen, mente hun. Men hun lurte litt på hvorfor, ettersom den andre heisen sto klar når jeg kom den også. Så smilte hun.

Jeg gikk ut av heisen rimelig flau, men fattet, og spilte cool da jeg skulle inn døra på jobben. Hadde selvsagt glemt nøkkelkortet mitt, så jeg måtte ringe på. Hun smilte igjen.

Så var det lunsjtid igjen da, og man møtte selvsagt noen andre fra nabobedriften i heisen. Der ble man rett og slett grillet. Faktisk langt mer enn grillspydene man fikk servert til lunsj. Hun hadde faktisk spurt litt om meg også, fikk jeg vite. Joda, hun har fin rumpe, men har jeg sagt jeg er interessert???

Nå skjønner jeg problemet til alle disse kjendisene. Ryktene flyr raskere enn Carl Lewis på syre....

På vei hjem ble jeg stående i kø en fem minutter. Ei dame klarte ikke komme opp bakken og køen ble bare lenger og lenger. Da tok jeg affære. Banket på ruta og unnskyldte meg. Foreslo at jeg kunne kjøre bilen opp bakken. Hun ble veldig glad, for hun var flau. Gjorde et forsøk, men fikk den ikke opp. Bilen altså. Det viste seg at hun kjørte altfor tynnslitt. Dekk, altså. Ettersom hun hadde forhjulstrekk, snudde jeg bilen og rygget opp. Det fungerte som bare pokker. Hun takket meg med en klem og spurte om telefonnummeret mitt, og alle jublet i gaten og klappet en ekte hverdagshelt på ryggen. Skjedde den siste setningen der? Nei, men det hadde vært kult, ikke sant? Jeg fikk i allefall en stor takk, og tryna så lang jeg var på isen når jeg skulle ned til min egen bil igjen. Sånn er livet.

Ellers spiste jeg god mat hos moder'n og fader'n.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

×
×
  • Opprett ny...