Gå til innhold

Islam IS er snillere enn kristen hellig olav IS


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Dette er en svært dårlig sammenligning; hendelsene som Rashid nevner ble utført i en annen tid, med andre holdinger, verdier og kunnskaper enn det vi har i dag. IS, derimot, er et samtidsfenomen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var vel mest politisk var det vel ikke? jeg mener selvfølgelig kan du finne sykt mye ting for å rettferdigjøre ting som gjør establishment noe dårlig. Som "vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot autoriteter" osv som bibelen sier i det nye testamentet, som du delvis kan rettferdigjøre guds kongerike i det nye testamentet, selv om den kaller til for å skape fred om du kan. Uansett forskjellen er at Kristendommen det å dø for troen er litt forskjell fordi da dør man, i Islam er man kalt til jihad, helligkrig ganske ofte. Du kan lese om det i bøkene i sahih bukhari 56 og 64. Og i motsetning skal kristne respektere autoriteten, Islam så trenger man ikke det om de ikke har en gudommelig styresett eller noe.

 

Uansett, det er deffinitivt forskjellige kontraster. For eksempel fleste muslimer vil tro at "om du skaper fred da er du en fredskaper" og koranen er på en måte for å skape fred om motparten ønsker det, selv om den deffinitivt ønsker et større territorium :P. Mens de ekstreme eller terrorister kan tolke de som skaper bråk i muslimske land, altså amerikanere eller vesten som fiender av allah og da er helligkrig der.

 

Så om du får med folk på galskap så er det enkelt og lett

Endret av Frogke
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 12.4.2017 den 1.54, AnonymBruker skrev:

I følge denne artikkelen i norsk presse:

http://www.side3.no/rasist-ville-vite-hvor-det-kristne-is-er-fikk-lekse-sa-det-smalt-pa-internett/3423331056.html

god påske!

Anonymkode: 6d08d...839

Det er vakkert når muslimer som følger Muhammeds lære om svik, mord og løgn skal lære oss om god moral. Vi har aldri bedt dem komme hit fra deres muslimske vannstyrer. For så å klandre oss for å ha den moralen de angivelig flykter fra.

Hellige Olav hadde nok lært sin moral av hedniske vikinger, og var sikkert røff i kanten. Men å sammenligne han med IS som korsfester offre med HD kvalitet. Hvordan våger de..

Norge ble forøvrig kristnet av Hauge og Læstadius.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...