Gå til innhold

Livet har snudd opp ned på hodet. Love spell? Black magic


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei. 

Trenger deres råd. Her kommer problemet mitt:

Denne mannen så jeg på toget. Husker ikke helt om jeg tekstet med min søster eller mann. Jeg holdt på å sove, men klarte ikke sove på grunn av duringen på toget. Ved et lite øyekast så jeg på mannen som satt ovenfor meg. Jeg merket hans oppmerksomhet og etter denne episoden har hele livet mitt blitt overtatt av å tenke tilbake på dette øyekastet. Det kan beskrives som en OCD-tvangstanke som jeg ikke får ut hodet. Det er akkurat det lille øyekastet som plager meg og mye mer som jeg kommer nærmere innpå.

Jeg har vært gift i 6 år, er lykkelig og har et kjempe godt ekteskap der kjærlighet, respekt og kommunikasjon er på topp.

For ca. 2 måneder siden så jeg denne mannen på toget. Det var i begynnelsen av januar i år. I februar var jeg på begravelse der mange av mine slektninger ikke liker meg eller min familie var tilstede. Etter begravelsen kom jeg hjem og alt var tilbake til det normale.  En dag i februar etter begravelsen satte jeg og studerte og ut av det blå så begynte tankene å svirre tilbake til mannen på toget.

Jeg prøvde å tenke han bort, men det har ikke gått bra i det hele tatt.

Når jeg er med mannen min er jeg ikke tilstede. Tankene mine vandrer tilbake til denne mannen. Jeg ser han i drømmene, kjenner hans nærver, ser han når jeg ser mannen min. Jeg får ikke til å elske med mannen min lenger for så fort jeg lukker øynene er det han som tar på meg.

Jeg hadde alle disse tankene i mitt hodet og følte meg elendig som tenkte på en annen mann. Jeg har en karakter som blir beskrevet for å være trofast. Jeg har ikke vane for å se på andre menn eller vie dem oppmerksomhet.

Problemet er at i helgen så, så jeg en drøm. Den var helt forferdelig der mannen min ble eksponert for sine verste tanker og fantasier. Jeg vet at det ikke er hans fantasier, men jeg så de verste sidene av mannen min i drømmen, sammenblandet med litt mindre attraktive personlige sider. Når jeg stod opp, var jeg rasende av sinne og gikk bort til han der han satt i sofaen i sin egen verden. Jeg sa at han var ikke så snill som han latet som. Kalte han ond og en drittsekk som kommer til å dolke meg. Alt dette i fjern sovemodus. Jeg ba han forsvinne og sa at jeg kom til å drepe han hvis han sviktet meg.

Det har gått over en måned hvor jeg har tenkt på denne mannen. Det er som en bryter slår av i hodet og tankene kun handler om denne mannen.

Det merkelige oppi alt dette er at jeg IKKE har følelser for mannen på toget, men kun hjernen min som vil til han. Hjertet mitt tilhører mannen min. På morgenen er jeg normal, utover dagen og kveldene er det verst.

Har kroppen min blitt overtatt av noe? Black magic much? Love spell much? Jeg skjønner ingenting.

Anonymkode: cf1f2...ad4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...