Gå til innhold

kom deg ut av studioet før jeg river deg i fille (Fox News)


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest jellybean

For dere som så denne amerikanske dokumentaren "Outfoxed" på tirdag om søppel-nyhetskanalen Fox News

Bill O'Reily ba, like etter sending, vedkommende intervjuobjekt (han ungutten) om å dra seg for helvete ut av hans studio før han rev ham i filler.

like etter satte denne gutten seg i kantina til Fox for å ta en kopp kaffe, og da kom produsenten og en medarbeider å ba ham forlate bygningen til Fox fordi O'Reily hadde sagt at han var redd han ville havne i fengsel hvis han støtte på ham i en av korridorene.

dette er ganske så karrakteristisk for Fox News og den stilen de kjører. Makan til oppførsel fra en voksen kjent programleder.

Fox News er mediemogulen Rupert Murdochs flaggskip i USA. Tv-kanalen reklamerer med slagord som hederlig og balansert, mens kanalen i virkeligheten har utviklet seg til å bli en propagandamaskin for det republikanske partiets høyreside og for president Bush. Kveldens program er et møte med journalister, produsenter og skribenter som har arbeidet for kanalen. Det avslører hvordan ansatte presses til å gå på akkord med journalistisk integritet. (fra Nrk omtalen)

Går i reprise på søndag på nrk2 kl 20:55

(Fox News sente via nettverket til Tv-Norge en 5-6 måneder fra høsten 2001 til 2002)

Denne kanalen har foruroligende mange sympatisører bland Frp's tilhengere her i landet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest monsterplanet

problemet er ikka bare at den er ekstremt partisk, men det værste er selve journalistikken de presterer.

Det finnes f.eks. knapt skiller mellom nyhetsinnslag og innslag av kommenterende karakter. Dette inkluderer hånende og nedsettende omtale og behandling av intervjuobjekter, og av personer som kun omtales i sendingene og dermed ikke en gang får anledning til å svare for seg. I tilfellet Bill O Reilly inkluderer dette fysiske trusler, og direkte løgner om hva intervjuobjekter skal ha sagt. Hvis han ikke ber dem om å holde kjeft.

Dette er simpelt. Mye av FOX TVs såkalte nyhet og aktualitetssendinger er det reneste PØBEL-TV, fullstendig blottet for anstendighet og hederlighet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Valhalla

O Reilly har bare noen få ganger sagt hold kjeft i løpet av alle sine sendinger. Han er kommentator og underholder for høyresiden. En underholdende litt aggressiv stil gir flere seere. Disse kommentatorene skal ikke ha som ideal å være nøytrale, de skal gi subjektive partiske underholdningsprogrammer. Venstresiden har sine kommentatorerer som gjør akkurat det samme,Al Franken f.eks.

Ellers limer jeg inn denne igjen som jeg gjorde i en annen tråd.

http://opinionjournal.com/taste/?id=110005362

Nicholas Lemann, the dean of the Columbia Journalism School--the only panelist who refused to let his logic get tied up in an activist knot--noted that Fox News was itself a backlash to the perception that there were too many left-leaning media conglomerates.

......

Yet to call these films propaganda is also to misunderstand them. They don't seek to convince the unconvinced or herd the untamed. They aim directly at the sheep. Little wonder that the main means of distributing "Outfoxed" is through house parties organized by MoveOn.org, the group whose Bush-bashing is at least as bald-faced as anything on Fox. Call them flockumentaries, movies people attend en masse, to nestle together in easy confirmation of their most cherished beliefs--to learn, really, what they already know.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Anonymous

Fox News er en propagandamaskin (forkledd som nyhetskanal) for konservativismen, høyre-ekstremismen, kristendommen og patriotismen, der all verdens skitne knep brukes for å manipulere seerne til å tro at virkeligheten er en annen enn den er, og få dem til å symatisere med republikanerne. Det er så erketypisk at det er nettopp de mest konservative og moraliserende som bruker de mest forkastelige virkemidlene i sin kamp for å vinne tilhengere! De har tydeligvis skjønt at deres synspunkter er så forskrudde at løgn og bedrag må til for å lure folk over til deres side.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Valhalla

Eller så er det netopp de på høyresiden som liker FOX. Man ser på fordi man ER på høyresiden og liker formen på kanalen. Vet det er litt vondt for venstresiden å se at de ikke alltid kan ha monopol på pressen, men i Usa går det an.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...