Smash00 Skrevet 13. februar 2017 #1 Skrevet 13. februar 2017 (endret) Kan denne porsjonen med ris være 400gram? Endret 14. februar 2017 av Smash00
Gjest Cyrus Skrevet 13. februar 2017 #3 Skrevet 13. februar 2017 Det ser sånn ut. Husk at ferdigkokt ris veier mye mer enn rå ris, til tross for tilsvarende næringsinnhold da. Husker jeg gjorde den feilen med pasta et par ganger før jeg forsto at jeg skulle veie FØR jeg kokte den.
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2017 #4 Skrevet 13. februar 2017 Du får veie den. Veier den 400 gram så er det 400 gram. Anonymkode: 2b83a...a7b 3
Smash00 Skrevet 13. februar 2017 Forfatter #5 Skrevet 13. februar 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Vei den! Anonymkode: a6d28...01e Har ikke vekt, men jeg lurer på hva dere tenker. Er ikke 400 gram VELDIG mye?
Smash00 Skrevet 13. februar 2017 Forfatter #6 Skrevet 13. februar 2017 Akkurat nå, Svinpäls skrev: Det ser sånn ut. Husk at ferdigkokt ris veier mye mer enn rå ris, til tross for tilsvarende næringsinnhold da. Husker jeg gjorde den feilen med pasta et par ganger før jeg forsto at jeg skulle veie FØR jeg kokte den. Men pleier alltid å være 200 gram ris jeg tilbereder. Er det det jeg skal ta utganspunkt i? Eller når den er ferdigkokt?
Smash00 Skrevet 13. februar 2017 Forfatter #7 Skrevet 13. februar 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Du får veie den. Veier den 400 gram så er det 400 gram. Anonymkode: 2b83a...a7b Den veier 820 med den tallerkenen der.
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2017 #8 Skrevet 13. februar 2017 Det er jo umulig for noen her å vite. Vi vet jo ikke hvor mye du har hatt på fatet. Anonymkode: 255db...b38 1
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2017 #9 Skrevet 13. februar 2017 2 minutter siden, Smash00 skrev: Har ikke vekt, men jeg lurer på hva dere tenker. Er ikke 400 gram VELDIG mye? 1 minutt siden, Smash00 skrev: Den veier 820 med den tallerkenen der. Hvordan kan du vite at den veier 820 gram med tallerkenen når du ikke har vekt? Uansett, vei den uten tallerkenen. Anonymkode: 2b83a...a7b 3
FantasDick Skrevet 13. februar 2017 #10 Skrevet 13. februar 2017 Det kan se sånn ut. Kokt ris veier jo en del.
Smash00 Skrevet 13. februar 2017 Forfatter #11 Skrevet 13. februar 2017 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er jo umulig for noen her å vite. Vi vet jo ikke hvor mye du har hatt på fatet. Anonymkode: 255db...b38 Du ser jo på bildet hvor mye jeg har på fatet?
Smash00 Skrevet 13. februar 2017 Forfatter #12 Skrevet 13. februar 2017 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvordan kan du vite at den veier 820 gram med tallerkenen når du ikke har vekt? Uansett, vei den uten tallerkenen. Anonymkode: 2b83a...a7b Veie uten tallerken? Haha
Smash00 Skrevet 13. februar 2017 Forfatter #13 Skrevet 13. februar 2017 3 minutter siden, FantasDick skrev: Det kan se sånn ut. Kokt ris veier jo en del. Så jeg skal ta utganspunkt i kokt ferdiglagd ris? Må skrive inn i myfitnesspal 1
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2017 #14 Skrevet 13. februar 2017 1 minutt siden, Smash00 skrev: Veie uten tallerken? Haha Vei tallerkenen med ris Vei en likedan ren tallerken Regn ut vekta på risen Anonymkode: c67ff...26f 8
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2017 #15 Skrevet 13. februar 2017 1 minutt siden, Smash00 skrev: Veie uten tallerken? Haha Du veier tallerkenen først og så veier du med den risen på tallerknen og så trekker du fra vekten på tallerknen. Herlighet. Anonymkode: 48c27...2e8 3
FantasDick Skrevet 13. februar 2017 #16 Skrevet 13. februar 2017 2 minutter siden, Smash00 skrev: Så jeg skal ta utganspunkt i kokt ferdiglagd ris? Må skrive inn i myfitnesspal Risen på bildet er kokt? Hvis du kun har kokt vekt og ikke rå vekt må du vel legge inn vekt på kokt ris, ja. 2
Gjest Overrasket Skrevet 13. februar 2017 #17 Skrevet 13. februar 2017 Det blir fort ris til egen bak om man ikke veier korrekt.
Smash00 Skrevet 13. februar 2017 Forfatter #18 Skrevet 13. februar 2017 1 minutt siden, FantasDick skrev: Risen på bildet er kokt? Hvis du kun har kokt vekt og ikke rå vekt må du vel legge inn vekt på kokt ris, ja. Nei den er ikke kokt. Den er stekt inn i ovna sammen med kyllinglår?
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2017 #19 Skrevet 13. februar 2017 Skriver en mail til Norsk Matematikklærerforbund og spør om hva de driver med om dagen Anonymkode: c67ff...26f 5
Smash00 Skrevet 13. februar 2017 Forfatter #20 Skrevet 13. februar 2017 1 minutt siden, Overrasket skrev: Det blir fort ris til egen bak om man ikke veier korrekt. Hæ?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå