Hoppetaujenta Skrevet 3. mars 2017 #321 Del Skrevet 3. mars 2017 Dette så jammen nyydelig ut. Tar en stor porsjon til meg selv og....fyller på litt ekstra saus så det går an å se at det er saus på. Den sausen på tallerken over her kaller jeg et hendelig uhell. Brun saus er bare så godt! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. A. Kula Skrevet 3. mars 2017 #322 Del Skrevet 3. mars 2017 3 minutter siden, Hoppetaujenta skrev: Dette så jammen nyydelig ut. Tar en stor porsjon til meg selv og....fyller på litt ekstra saus så det går an å se at det er saus på. Den sausen på tallerken over her kaller jeg et hendelig uhell. Brun saus er bare så godt! Ja, for det kan jo ikke kalles et skikkelig hell, da ville det vært mye mer saus. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 3. mars 2017 #323 Del Skrevet 3. mars 2017 Jupp. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 3. mars 2017 #324 Del Skrevet 3. mars 2017 12 minutter siden, Hoppetaujenta skrev: Dette så jammen nyydelig ut. Tar en stor porsjon til meg selv og....fyller på litt ekstra saus så det går an å se at det er saus på. Den sausen på tallerken over her kaller jeg et hendelig uhell. Brun saus er bare så godt! Tjukkeste, blankeste brune sausen bør tømmes over her, ja. 😀 ( Glede seg til sønda'n...etter rævspark fra AnO ) 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 4. mars 2017 #325 Del Skrevet 4. mars 2017 Hei, Kokk og Servitør. Gjør i stand digre stabler med 1. Sprøstekt bacon. 2. Sprøstekt lettsaltet flesk. Føler for å bare maule slikt i dag.... 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 4. mars 2017 #326 Del Skrevet 4. mars 2017 (endret) 7 minutter siden, Jerry Lee skrev: Hei, Kokk og Servitør. Gjør i stand digre stabler med 1. Sprøstekt bacon. 2. Sprøstekt lettsaltet flesk. Føler for å bare maule slikt i dag.... Hei Jerry Værsågod til deg og alle andre som har lyst på Sprøstekt bacon: Kokken har stekt en forloren hare til dere også Sprøstekt lettsaltet flesk: Endret 4. mars 2017 av An0nymBruker 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 4. mars 2017 #327 Del Skrevet 4. mars 2017 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 4. mars 2017 #328 Del Skrevet 4. mars 2017 Akkurat nå, Jerry Lee skrev: Kos deg 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 4. mars 2017 #329 Del Skrevet 4. mars 2017 Elsker alt på siste bildet. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nietsoj Skrevet 4. mars 2017 #330 Del Skrevet 4. mars 2017 Det er vel stengt nå, jeg får gå inn i baren 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. A. Kula Skrevet 5. mars 2017 #331 Del Skrevet 5. mars 2017 Bedre det enn å gå i baret! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nietsoj Skrevet 5. mars 2017 #332 Del Skrevet 5. mars 2017 16 minutter siden, Dr. A. Kula skrev: Bedre det enn å gå i baret! Enig, og så må en være forsiktig og ikke tråkke i salaten 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. A. Kula Skrevet 5. mars 2017 #333 Del Skrevet 5. mars 2017 21 minutter siden, Nietsoj skrev: Enig, og så må en være forsiktig og ikke tråkke i salaten Det er vel ikke uvanlig i baren (å tråkke i salaten), men noe man absolutt ikke gjør i restauranten. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nietsoj Skrevet 5. mars 2017 #334 Del Skrevet 5. mars 2017 Da er jeg på den sikre siden av barkrakket 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. A. Kula Skrevet 5. mars 2017 #335 Del Skrevet 5. mars 2017 Det kan jo ikke være på toppen, så da er du kanskje under baren? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fiole Skrevet 5. mars 2017 #336 Del Skrevet 5. mars 2017 Jasså, er vi kjappe i replikkene God morgen i tråden 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 5. mars 2017 #337 Del Skrevet 5. mars 2017 Det var så kjapt i replikken at vi må feire med et blikk inn i det aller ishelligste på forumet: http://www.vgtv.no/#!/video/137919/staar-timer-i-koe-for-spesiell-dessert Makan til drømmeplass! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 5. mars 2017 #338 Del Skrevet 5. mars 2017 Pulled pork med tilbehør klargjort i varmeskapet. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 8. mars 2017 #339 Del Skrevet 8. mars 2017 (endret) Hei @Hoppetaujenta @Jerry Lee og dere andre Kokken ble inspirert av Hoppetaujentas lyster og har laget nystekt biff til alle som vil ha Værsågod Endret 8. mars 2017 av An0nymBruker 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 8. mars 2017 #340 Del Skrevet 8. mars 2017 Jaaaaaaaaa! *løpe og kaste seg rundt snille An0* Ser kjempegodt ut! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå