Gå til innhold

Koranen, ikke sosioøkonomiske forklaringer.


fotosyntesen

Anbefalte innlegg

Ny forskning viser at muslimer blir terrorister fordi de er tiltrukket av Islams budskap om å forbedre verden.

http://ekstrabladet.dk/folkets-roest/sag/forskning-koranen-ikke-sociale-eller-oekonomiske-problemer-goer-muslimer-til-terrorister/6338134

En dansk artikkel fra ekstrabladet.dk oppsummerer ny forskning som viser at de sedvanlige forklaringer som sosiøkonomsike forhold og utenforskap ikke er tilstrekkelig for å forklare radikalisering og jihadisme.

Venter i spenning om våre hjemlige "eksperter" tar opp hansken fra denne undersøkelsen fra 3 store universitet i USA.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er helt opplagt at sosiøkonomiske forklaringer er mye mer forlokkende på folk på venstresiden, enn årsaker som kan knyttes opp mot Koranen. Det gir dem påskudd for å angripe den fryktelige kapitalismen. Innvandrere er pr. definisjon synd på, selv om de tilhører stor maktbase som bekjenner seg til islam. Venstresiden var kun imot religion når dem var i opposisjon til stort sett kristne makthavere i Norge mellom 1900 - 1960. Når de nå selv sitter i maktposisjoner, har de ingen problemer med å alliere seg med en fremadstormende ny religion for å forvitre konkurransen om makt.

Man kan sitte og lure på hvor mye de vet om hvilke krefter de leker med, eller om de er fullt bevisst på hva de driver med? Kommunistene i Iran ble henrettet etter at de hadde hjulpet Khomeni til makten, den gang kunne man si at de ikke kunne vite. Det kan man ikke nå. Ikke uten at de er ufattelig naive. Men man kan begynne å lure når man lytter til Grande, Lysbakken og ikke minst Støre. Tilsynelatende oppegående folk, som ikke virker helt oppdatert på hva som er islams vesen.

Anonymkode: c8097...748

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selvsagt, det har vi visst lenge. Det er PK eliten som tviholder på sin fantasi.

Det er ikke bare muslimer som er marginaliserte, fattige og utenfor, men stort sett bare muslimer som blir terrorister.

Pk eliten vil kaste penger, jobber, og utdanning etter muslimer for å hindre at de dreper oss. Altså holder de oss som gisler.

Skulle likt å se jobbene, utdannningene og pengene som blir kastet etter romfolk om de bare hadde satt i gang og drept, og tent på biler.

For ikke å snakke om fattige kvinner og barn i darfur. Brenn ambassader, massakrer folk på kafeer og flyplasser og demonstrer i gatene så vil utdanning, jobber og penger bli kastet etter de.

Anonymkode: 00155...370

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...