Gå til innhold

Mat og drikke du ikke klarer å få i deg?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Blodprodukter og innvoller (som ikke er posdeiger). Brusk og rent fett. 

Ellers spiser jeg alt. Inkludert kjaker, lutefisk, smalahove og snegler. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Alt av skalldyr. Kan til nød spise reker selv om jeg ikke er så veldig glad i det heller.

Jarlsberg gulost

Blåmuggost 

Syltetøy 

Smalahove :haar: 

Blomkål 

Koteletter 

Lutefisk

Cherry tomater

Prim

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Artisjokk (!)

Bløtkokt egg

Fetaost

Kalde hermetiske oliven (går greit når de har blitt varmet opp)

Bringebærsaft

Hermetisk sopp 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, KittenOfDoom skrev:

Bløtkokt egg..... :kvalm:

Ja fysj! Egg er dessuten mensen til høna,litt ekkelt å tenke på. 

Anonymkode: 74513...944

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Whisky. Det brekker jeg meg av i ren form eller med is. Sliter også litt med raspeball, men jeg greier å få i meg en hvis jeg må.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klarer å spise det meste, også ting jeg absolutt ikke liker. (Som rå stangselleri... Knasker det i meg, selv om kroppen brekker seg når jeg svelger.) 

Men sjømat som krabber og blåskjell osv er bare så fryktelig salt og kvalmende at det skal ikke mange små bit til, før jeg blir dødskvalm og ikke klarer å spise noe på flere timer. Har ikke spist det siden jeg var 13-14 tenker jeg.

Ellers er jeg veldig lite kresen i matveien, i hvertfall smaksmessig. Er vegetarianer da, så er vel en del som ville kalt meg kresen likevel :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jarlsbergost (som ikke er smeltet på f.eks pizza)

Frukt i varm/salt mat (ananas, eple eller bananer i gryter eller på pizza)

Blåmuggost eller andre "gamle" oster

Oliven som ikke er varme (ok med litt på pizza f.eks)

Kjøtt som ser ut som dyr eller deler av dyr. (Fugl og fisk/sjødyr er ok)

Bløt eller rå eggeplomme

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Vann med bobler i.
  (selv om det er uten smak har den en smak som liksom vokser seg større i munnen. Fysj, noe så ekkelt!)

- Cherrytomater, og andre rå tomater.
  (får brekningsfornemmelser, men spiser det ofte for å prøve å bli vant til dem)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grøt..
Torsketunger..
Lutefisk..
-Blåmuggost, men det går greit i sauser, men ikke som kjeks+ost...
Torsk.
Tørrfisk.

*Tequila, Sprit...Jeg klarer bare ikke å svelge, det stopper opp :fnise: 

(oliven, men det tåler jeg ikke uansett :))

Endret av Chibi
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bær med vaniljesaus, kaker med bær på og yoghurt med fruktbiter i:p

Anonymkode: 95863...ef6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Catalina Culès

Alt av innmat og Blodmat.

Joika kaker.

Smala hode.

Vilt kjøtt.

Fett og brusk.

Glemte fårikål og rakfisk

Endret av Catalina Culès
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ja fysj! Egg er dessuten mensen til høna,litt ekkelt å tenke på. 

Anonymkode: 74513...944

Nei, her har du misforstått noe vesentlig. 

Anonymkode: c4d86...664

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker det meste, og spiser det meste, men risgrøt, cottage cheese, torskelever og kuvom kan jeg helt fint klare meg uten.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Liker det meste men dette sliter jeg å få ned:

- bløtkokt egg

- fett og brusk (alt må skjæres nøye vekk før steking)

 - mye av boksematen (lapskaus, spagethi a la capri, joikaboller, fiskeboller, sodd)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Belle âme

Kjøtt&fisk.

Reker, blåskjell osv

Oliven

Sylteagurk

Natronkake

Billig syltetøy

Sukkerkliss, typ smågodt og sjokolade.

Ketchup

Nøtter(-hasselnøtter.)

Peanøttsmør

Egg

Melk

Veldig spicy mat

Kokos

Sveler

Ost med sterke smaker

Kjeks

Brød

Mais

Eg er så kresen:daane:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ansjos

Østers

Fiskelever. Rogn skulle jeg nok fått ned.

HATER å ha smør under pålegget. Spiser gjerne smør på brødet alene. Når jeg får servert "påsmurt" borte, og det er mer enn bare litt smør under pålegget, blir det å tygge og svelge og ikke smake så mye på maten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...