Athene Skrevet 27. august 2016 #21 Del Skrevet 27. august 2016 Blodprodukter og innvoller (som ikke er posdeiger). Brusk og rent fett. Ellers spiser jeg alt. Inkludert kjaker, lutefisk, smalahove og snegler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
smalls Skrevet 27. august 2016 #22 Del Skrevet 27. august 2016 Alt av skalldyr. Kan til nød spise reker selv om jeg ikke er så veldig glad i det heller. Jarlsberg gulost Blåmuggost Syltetøy Smalahove Blomkål Koteletter Lutefisk Cherry tomater Prim Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fredsmegleren Skrevet 27. august 2016 #23 Del Skrevet 27. august 2016 Artisjokk (!) Bløtkokt egg Fetaost Kalde hermetiske oliven (går greit når de har blitt varmet opp) Bringebærsaft Hermetisk sopp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. august 2016 #24 Del Skrevet 27. august 2016 4 minutter siden, KittenOfDoom skrev: Bløtkokt egg..... Ja fysj! Egg er dessuten mensen til høna,litt ekkelt å tenke på. Anonymkode: 74513...944 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest antbug Skrevet 27. august 2016 #25 Del Skrevet 27. august 2016 Whisky. Det brekker jeg meg av i ren form eller med is. Sliter også litt med raspeball, men jeg greier å få i meg en hvis jeg må. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Suppetuppe Skrevet 27. august 2016 #26 Del Skrevet 27. august 2016 Klarer å spise det meste, også ting jeg absolutt ikke liker. (Som rå stangselleri... Knasker det i meg, selv om kroppen brekker seg når jeg svelger.) Men sjømat som krabber og blåskjell osv er bare så fryktelig salt og kvalmende at det skal ikke mange små bit til, før jeg blir dødskvalm og ikke klarer å spise noe på flere timer. Har ikke spist det siden jeg var 13-14 tenker jeg. Ellers er jeg veldig lite kresen i matveien, i hvertfall smaksmessig. Er vegetarianer da, så er vel en del som ville kalt meg kresen likevel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Whoops Skrevet 27. august 2016 #27 Del Skrevet 27. august 2016 Jarlsbergost (som ikke er smeltet på f.eks pizza) Frukt i varm/salt mat (ananas, eple eller bananer i gryter eller på pizza) Blåmuggost eller andre "gamle" oster Oliven som ikke er varme (ok med litt på pizza f.eks) Kjøtt som ser ut som dyr eller deler av dyr. (Fugl og fisk/sjødyr er ok) Bløt eller rå eggeplomme Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
applestories Skrevet 27. august 2016 #28 Del Skrevet 27. august 2016 - Vann med bobler i. (selv om det er uten smak har den en smak som liksom vokser seg større i munnen. Fysj, noe så ekkelt!) - Cherrytomater, og andre rå tomater. (får brekningsfornemmelser, men spiser det ofte for å prøve å bli vant til dem) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 27. august 2016 #29 Del Skrevet 27. august 2016 (endret) Grøt.. Torsketunger.. Lutefisk.. -Blåmuggost, men det går greit i sauser, men ikke som kjeks+ost... Torsk. Tørrfisk. *Tequila, Sprit...Jeg klarer bare ikke å svelge, det stopper opp (oliven, men det tåler jeg ikke uansett ) Endret 27. august 2016 av Chibi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fl0wy Skrevet 27. august 2016 #30 Del Skrevet 27. august 2016 Majones Sennep Torsk Lutefisk Rakfisk Blåmuggost Mandler Varm ananas Akevitt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. august 2016 #31 Del Skrevet 27. august 2016 Bær med vaniljesaus, kaker med bær på og yoghurt med fruktbiter i:p Anonymkode: 95863...ef6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catalina Culès Skrevet 27. august 2016 #32 Del Skrevet 27. august 2016 (endret) Alt av innmat og Blodmat. Joika kaker. Smala hode. Vilt kjøtt. Fett og brusk. Glemte fårikål og rakfisk Endret 27. august 2016 av Catalina Culès Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. august 2016 #33 Del Skrevet 27. august 2016 Makrell i tomat uten tvil. Anonymkode: 70125...940 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. august 2016 #34 Del Skrevet 27. august 2016 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Ja fysj! Egg er dessuten mensen til høna,litt ekkelt å tenke på. Anonymkode: 74513...944 Nei, her har du misforstått noe vesentlig. Anonymkode: c4d86...664 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 27. august 2016 #35 Del Skrevet 27. august 2016 Øl. Det går bare ikke, altså. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 27. august 2016 #36 Del Skrevet 27. august 2016 Jeg liker det meste, og spiser det meste, men risgrøt, cottage cheese, torskelever og kuvom kan jeg helt fint klare meg uten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frida Skrevet 27. august 2016 #37 Del Skrevet 27. august 2016 Vannkastanjer og bambusskudd 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bordogstol Skrevet 27. august 2016 #38 Del Skrevet 27. august 2016 Liker det meste men dette sliter jeg å få ned: - bløtkokt egg - fett og brusk (alt må skjæres nøye vekk før steking) - mye av boksematen (lapskaus, spagethi a la capri, joikaboller, fiskeboller, sodd) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Belle âme Skrevet 27. august 2016 #39 Del Skrevet 27. august 2016 Kjøtt&fisk. Reker, blåskjell osv Oliven Sylteagurk Natronkake Billig syltetøy Sukkerkliss, typ smågodt og sjokolade. Ketchup Nøtter(-hasselnøtter.) Peanøttsmør Egg Melk Veldig spicy mat Kokos Sveler Ost med sterke smaker Kjeks Brød Mais Eg er så kresen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 27. august 2016 #40 Del Skrevet 27. august 2016 Ansjos Østers Fiskelever. Rogn skulle jeg nok fått ned. HATER å ha smør under pålegget. Spiser gjerne smør på brødet alene. Når jeg får servert "påsmurt" borte, og det er mer enn bare litt smør under pålegget, blir det å tygge og svelge og ikke smake så mye på maten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå