AnonymBruker Skrevet 27. juli 2016 #21 Del Skrevet 27. juli 2016 Lettkokte havregryn, litt salt, sukrin gold, vaniljepulver og kardemomme, en del vann slik at det blir mer velling enn grøt, 3 min på komfyren. Litt kanel, rosiner og nøtter til slutt. Anonymkode: 27697...3e9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2016 #22 Del Skrevet 27. juli 2016 Jeg varmer vann eller melk i en dyp tallerken eller i en stor kopp i microbølgeovnen, eller i en kasserolle eller vann i vannkoker. Deretter rører jeg inn Bjørns lettkokte havregryn, venter til den sveller litt, så er den klar til spising. Havregrøt laget av Bjørns lettkokte havregryn trenger ikke å kokes. Tilsett gjerne bær, rosiner, nøtter eller brunost på toppen, og nyt Anonymkode: c9e34...477 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå