Gå til innhold

Hvordan koker du havregrøt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Lettkokte havregryn, litt salt, sukrin gold, vaniljepulver og kardemomme, en del vann slik at det blir mer velling enn grøt, 3 min på komfyren. Litt kanel, rosiner og nøtter til slutt.

Anonymkode: 27697...3e9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg varmer vann eller melk  i en dyp tallerken eller i en stor kopp i microbølgeovnen, eller i en kasserolle eller vann i vannkoker.

Deretter rører jeg inn Bjørns lettkokte havregryn, venter til den sveller litt, så er den klar til spising.

Havregrøt laget av Bjørns lettkokte havregryn trenger ikke å kokes.

Tilsett gjerne bær, rosiner, nøtter eller brunost på  toppen, og nyt :spise:

Anonymkode: c9e34...477

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...