Gjest Badebuksa Skrevet 30. mai 2016 #1 Del Skrevet 30. mai 2016 Tips til frokoster jeg kan lage dagen før? Dagene er ofte slik at jeg ikke orker/har tid til å lage frokost på morgenen og går uten mat til 13-14. Noen ganger til kl 18-19 (står opp mellom 05-07). Havregryn/grøt er ok, men det kan jeg ikke lage dage før uten at det blir ekkelt. Trenger inspirasjon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bolthorn Skrevet 30. mai 2016 #2 Del Skrevet 30. mai 2016 Vel man kan vel lage det meste, hadde en tid hvor jeg mealpreppet mye. Her gikk det i tunfisksalat, ris og kylling med grønnsaker, kyllingwraps og laksewraps. Kylling og laksewraps er en ypperlig frokost som kan ligge flere dager i kjøleskapet i lufttette bokser. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2016 #3 Del Skrevet 30. mai 2016 Smør deg noen skiver før du legger deg, pluss et eple. Hvor vanskelig kan det være å få i seg mat? Anonymkode: 4ef4f...a46 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tom/Loki Skrevet 30. mai 2016 #4 Del Skrevet 30. mai 2016 Havre eller byggryns grøt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 30. mai 2016 #5 Del Skrevet 30. mai 2016 18 minutter siden, AnonymBruker skrev: Smør deg noen skiver før du legger deg, pluss et eple. Hvor vanskelig kan det være å få i seg mat? Anonymkode: 4ef4f...a46 Eple hadde jeg dødd av. Brødskiver liker jeg ikke. Liker jeg ikke frokosten, spiser jeg den ikke. Seriøst, jeg blir så kvalm at jeg spyr om morgenen hvis jeg spiser noe jeg synes smaker høgg. Du lider kanskje ikke av det samme, men det er et problem! Jeg finnes ikke sulten, men kroppen er det og ødelegger for meg, så jeg må spise hvis ikke føler jeg meg elendig. Men matlysten er fraværende. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 30. mai 2016 #6 Del Skrevet 30. mai 2016 18 minutter siden, Tom/Loki skrev: Havre eller byggryns grøt. Men det er ikke noe godt dagen etter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 30. mai 2016 #7 Del Skrevet 30. mai 2016 22 minutter siden, Bolthorn skrev: Vel man kan vel lage det meste, hadde en tid hvor jeg mealpreppet mye. Her gikk det i tunfisksalat, ris og kylling med grønnsaker, kyllingwraps og laksewraps. Kylling og laksewraps er en ypperlig frokost som kan ligge flere dager i kjøleskapet i lufttette bokser. Takk, du ga meg inspirasjon. Tror jeg skal prøve kyllingruller/lefser, snittet opp i passe porsjoner. Smaker godt og er lett å lage. Men holder det seg i et par dager eller må jeg lage hver kveld, tru? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2016 #8 Del Skrevet 30. mai 2016 2 minutter siden, Badebuksa skrev: Seriøst, jeg blir så kvalm at jeg spyr om morgenen hvis jeg spiser noe jeg synes smaker høgg. Du lider kanskje ikke av det samme, men det er et problem! Ok, du er bortskjemt. Anonymkode: 4ef4f...a46 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 30. mai 2016 #9 Del Skrevet 30. mai 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Ok, du er bortskjemt. Anonymkode: 4ef4f...a46 Og du er jævlig feig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2016 #10 Del Skrevet 30. mai 2016 Kjøleskapsgrøt. Bland havregryn, kesam med vanilje og litt melk. Legg over plastikk og la stå over natta. Du kan seff bruke hvilken yoghurt/kesam du vil. Anonymkode: 9122b...58d 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 30. mai 2016 #11 Del Skrevet 30. mai 2016 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kjøleskapsgrøt. Bland havregryn, kesam med vanilje og litt melk. Legg over plastikk og la stå over natta. Du kan seff bruke hvilken yoghurt/kesam du vil. Anonymkode: 9122b...58d Tar med meg tips, takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2016 #12 Del Skrevet 30. mai 2016 8 minutter siden, Badebuksa skrev: Og du er jævlig feig. Det er ikke jeg som skriver at jeg ikke kan spise normal mat. Anonymkode: 4ef4f...a46 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 30. mai 2016 #13 Del Skrevet 30. mai 2016 Enn om du koker egg og har på brødskive? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bolthorn Skrevet 30. mai 2016 #14 Del Skrevet 30. mai 2016 18 minutter siden, Badebuksa skrev: Takk, du ga meg inspirasjon. Tror jeg skal prøve kyllingruller/lefser, snittet opp i passe porsjoner. Smaker godt og er lett å lage. Men holder det seg i et par dager eller må jeg lage hver kveld, tru? Kyllingen holder seg iallefall i 2-3 dager om det står kaldt og i en tett beholder. Laksen gjør nok det samme men har max latt den ligge i 1-2 dager. Om du bruker ris må du også være litt forsiktig, holder seg ikke så mye lengre enn ett døgn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bolthorn Skrevet 30. mai 2016 #15 Del Skrevet 30. mai 2016 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er ikke jeg som skriver at jeg ikke kan spise normal mat. Anonymkode: 4ef4f...a46 ja'a buhu, føkk alle som ikke har samme syn som meg. Hvorfor komme her å hakke når du kan holde kjeft eller heller spe galle i dagbladet kommentarfelt? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mintgrønn Skrevet 30. mai 2016 #16 Del Skrevet 30. mai 2016 jeg spiser som oftest et egg og en banan og drikker et glass appelsinjuice. av og til en avocado. Holder meg mett leenge:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2016 #17 Del Skrevet 30. mai 2016 Jeg sverger til kjøleskapsgrøt! Bruker 1 dl havregryn og 2-3 spiseskjeer chiafrø. Fyller på med melk, soyamelk eller mandelmelk. Kan også bruke Biola eller yogurt. Min favoritt er mandelmelk og en spiseskje eple/pære syltetøy (uten tilsatt sukke fra Nora). På morningen tar jeg på eplebiter og kanel. Smaker himmelsk og holder meg mett lenge. Anonymkode: 0de55...c1b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Puny Skrevet 30. mai 2016 #18 Del Skrevet 30. mai 2016 Ser fler foreslår kjøleskapsgrøt. Her er min oppskrift; 1 dl lett/skummet melt (etter hva man foretrekker) 1 dl havregryn (gjerne store, de metter lengre) 3 ss naturell yoghurt/gresk yoghurt, gresskarkjærnefrø og frosne bær på toppen, som er tint innen morgenen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 31. mai 2016 #19 Del Skrevet 31. mai 2016 Den Monday, May 30, 2016 at 10.28, AnonymBruker skrev: Det er ikke jeg som skriver at jeg ikke kan spise normal mat. Anonymkode: 4ef4f...a46 Det er ikke det som er feigt heller. Hvorfor svarer du her som Anonym egentlig? "Oo, det er så skummelt å svare om mat. Tenk om noen bruker det imot meg senere" Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest uN91s Skrevet 31. mai 2016 #20 Del Skrevet 31. mai 2016 (endret) Havregryn man lager dagen før. Det er en egen oppskrift med store havregryn. Da mykgjør den seg over natten og er ikke ferdig til å spises før morgen etter. Fresubin sjokolade næringsdrikke (kjøpes på apotek). Legges i kjøleskap dagen før bare. Superenkelt! Innholder 400 kcal, 20 g proteiner og masse næringsstoffer og fiber. Det er et fullverdig måltidserstatter. Jeg er så lei mat nå at jeg bare drikker disse gjennom dagen. Spiser kanskje litt egg og helmelk eller noe i tillegg. Endret 31. mai 2016 av uN91s Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå