finkel Skrevet 22. mars 2016 #1 Del Skrevet 22. mars 2016 Hei! Jeg er i bakemodus og har tenkt å fylle fryseren med diverse hvetebakst. Er det noen som har tips til godt fyll i f.eks. snurrer, annet enn kanel/sukker/smør? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 22. mars 2016 #2 Del Skrevet 22. mars 2016 Sjokolade og rosiner er godt sammen. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sweet77 Skrevet 22. mars 2016 #3 Del Skrevet 22. mars 2016 Ju-huu, nå fikk jeg lyst til å bake også!! Her er noen tips: Vaniljefyll Hakkede mandler (eller nøtter), sukker og vispet eggehvite, evt blandet med kanel Melkesjokoladebiter Eplesyltetøy og kanel Vaniljefyll med bringebær og / eller valnøtter Oi, må visst lage masse forskjellig jeg! Logger av, kjøkkenet kaller 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4 Del Skrevet 22. mars 2016 - Aprikos - Mandelmasse -Nugatti Anonymkode: f32a5...401 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 22. mars 2016 #5 Del Skrevet 22. mars 2016 1 smil i hver bolle er godt! 1 skje sjokoladepålegg i horn...nammm Boller som rulles med 5 - 6 nonstop 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
finkel Skrevet 22. mars 2016 Forfatter #6 Del Skrevet 22. mars 2016 Tusen takk for svar! Da har jeg noe å prøve ut i morgen. :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KristineS Skrevet 22. mars 2016 #7 Del Skrevet 22. mars 2016 (endret) Horn med en blanding av smør, melis og vanilje(sukker eller ekstrakt) inni. Eller lunsjalternativer: - Ost, skinke og pizzakrydder, med ost oppå - Tacokjøttdeig og mais, med ost oppå Endret 22. mars 2016 av KristineS Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #8 Del Skrevet 22. mars 2016 Søte horn fylt med en kvikk lunsj-stang. Anonymkode: 3ee0e...dc4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hymy Skrevet 22. mars 2016 #9 Del Skrevet 22. mars 2016 Meierismør og vaniljesukker (i kringle/snurrer). Enda bedre enn meierismør, kanel og sukker! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 22. mars 2016 #10 Del Skrevet 22. mars 2016 (endret) Pistasjfyll, mandelmasse/kransekakemasse, vaniljekrem, nougat, honning, smarties eller mms, kokosfyll, marsipan, smørkrem og tro det eller ei: Philadelphiaglasur som du har på gulrotkake hvit sjokolade! Endret 22. mars 2016 av Ennasus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
isbjørnungen Skrevet 22. mars 2016 #11 Del Skrevet 22. mars 2016 (endret) Det sikre (og eneste riktige) valget er skoleboller med massemasse "gult" og skremmende mye melis og kokos 😍 Endret 22. mars 2016 av isbjørnungen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #12 Del Skrevet 22. mars 2016 2 minutter siden, Ennasus skrev: Pistasjfyll, mandelmasse/kransekakemasse, vaniljekrem, nougat, honning, smarties eller mms, kokosfyll, marsipan, smørkrem og tro det eller ei: Philadelphiaglasur som du har på gulrotkake hvit sjokolade! Oh my God... I want it all. Hva tenker dere er basis? Vanlig søt gjærdeig? Anonymkode: e6779...50b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 22. mars 2016 #13 Del Skrevet 22. mars 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Oh my God... I want it all. Hva tenker dere er basis? Vanlig søt gjærdeig? Anonymkode: e6779...50b http://www.detsoteliv.no/oppskrift/verdens-beste-boller Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #14 Del Skrevet 22. mars 2016 2 minutter siden, isbjørnungen skrev: Det sikre (og eneste riktige) valget er skoleboller med massemasse "gult" og skremmende mye melis og kokos 😍 Har du en god oppskrift? Jeg har aldri laget det selv, men jeg synes at det gule i hjemmebakte skoleboller ofte blir helt annerledes enn hva det er på bakeri. Dette hørtes kjempegodt ut. Kanskje jeg lager en deig nå i kveld. Det fungerer vel greit å lage deigen nå i kveld for å ha den i kjøleskapet til i morgen? Anonymkode: e6779...50b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
isbjørnungen Skrevet 22. mars 2016 #15 Del Skrevet 22. mars 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Har du en god oppskrift? Jeg har aldri laget det selv, men jeg synes at det gule i hjemmebakte skoleboller ofte blir helt annerledes enn hva det er på bakeri. Dette hørtes kjempegodt ut. Kanskje jeg lager en deig nå i kveld. Det fungerer vel greit å lage deigen nå i kveld for å ha den i kjøleskapet til i morgen? Anonymkode: e6779...50b Jeg er rutinert i bollespising, ikke baking 😝 Men når jeg faktisk baker bruker jeg bare ferdig vaniljekrem, synes det er bedre enn den veldig søte man får på bakeri. og bolledeigen er jo bare vanlig bolledeig. Lykke til, bare synd at det ikke går an å sende elektroniske boller 😣 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 22. mars 2016 #16 Del Skrevet 22. mars 2016 16 minutter siden, AnonymBruker skrev: Har du en god oppskrift? Jeg har aldri laget det selv, men jeg synes at det gule i hjemmebakte skoleboller ofte blir helt annerledes enn hva det er på bakeri. Dette hørtes kjempegodt ut. Kanskje jeg lager en deig nå i kveld. Det fungerer vel greit å lage deigen nå i kveld for å ha den i kjøleskapet til i morgen? Anonymkode: e6779...50b Ja, er faktisk best å langtidsheve bakst Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #17 Del Skrevet 22. mars 2016 24 minutter siden, Ennasus skrev: Ja, er faktisk best å langtidsheve bakst Supert! Jeg er mye mer effektiv på kveldstid, men da er det gjerne forseint å lage. Da lager jeg deigen nå etterpå som kan vente på meg til i morgen. Jippi! Da får jeg tenke litt over hva jeg skal fylle de med. Anonymkode: e6779...50b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 22. mars 2016 #18 Del Skrevet 22. mars 2016 (endret) 23 minutter siden, AnonymBruker skrev: Supert! Jeg er mye mer effektiv på kveldstid, men da er det gjerne forseint å lage. Da lager jeg deigen nå etterpå som kan vente på meg til i morgen. Jippi! Da får jeg tenke litt over hva jeg skal fylle de med. Anonymkode: e6779...50b Du kan også fylle den med marshmellow, curd (sitron, appelsin osv) eller lage fudge selv og smøre utover fudge-blandingen før den stviner også rulle sammen detsoteliv.no har uendelig med fyll, bare du søker på gjær i søkefeltet Ellers anbefalr jeg monkey bread http://www.detsoteliv.no/oppskrift/monkey-bread Endret 22. mars 2016 av Ennasus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2016 #19 Del Skrevet 23. mars 2016 Eller hveteboller med twist. Nesten all sjokoladen kan brukes,og hver bolle blir da en liten overaskelse. Du lager en bolledeig og så "pakker du inn en twisbit i hver bolle. Anonymkode: f32a5...401 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
finkel Skrevet 23. mars 2016 Forfatter #20 Del Skrevet 23. mars 2016 Takk for alle svarene! Det ble en leiv med standard kanelsnurrer, en med sjokoladefyll (smør, sukker, kakaopulver, hakket daim) og den beste: appelsin- og mandelfyll (smør, sukker, appelsinskall, innkokt appelsinjuice, hakkede mandler). Appelsinbollene ble kjempegode, og perfekte påskeboller! Jeg bruker alltid samme oppskrift, den blir like luftig og saftig hver gang. Grunnoppskriften fra Schakendas bakebok. Lagde en stor deig av 2 kg mel, så nå er fryseren (og magen) stappa. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå