Gjest Winza Skrevet 19. august 2017 #30441 Del Skrevet 19. august 2017 Husker at jeg et par år før (De kom i 2012) så spøkte jeg med tanken på cola boller eller brus boller og folk lo Samme med yoghurt snop og se hva vi fikk (Yoghurt med oreo og yoghurt med nonstop) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Winza Skrevet 19. august 2017 #30442 Del Skrevet 19. august 2017 Jeg elsker daim boller Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 19. august 2017 #30443 Del Skrevet 19. august 2017 23. august må vi huske på at @Hoppetaujenta har jubileum Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Winza Skrevet 19. august 2017 #30444 Del Skrevet 19. august 2017 Akkurat nå, An0nymBruker skrev: 23. august må vi huske på at @Hoppetaujenta har jubileum Hun har vært her halve livet mitt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 19. august 2017 #30445 Del Skrevet 19. august 2017 Wuu-huuuu! Da blir jeg tenåring? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 19. august 2017 #30446 Del Skrevet 19. august 2017 Akkurat nå, Winza skrev: Hun har vært her halve livet mitt Så fint Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 19. august 2017 #30447 Del Skrevet 19. august 2017 Akkurat nå, Hoppetaujenta skrev: Wuu-huuuu! Da blir jeg tenåring? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 19. august 2017 #30448 Del Skrevet 19. august 2017 (endret) 2 minutter siden, Winza skrev: Hun har vært her halve livet mitt Åhh...er det ikke nesten slik de spør på en romantisk måte i filmer når de har truffet en de har blitt veldig forelsket i? "Sukk, akk....hvor har du vært i hele mitt liv?" Svar: "På Kvinneguiden!" Endret 19. august 2017 av Hoppetaujenta 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 19. august 2017 #30449 Del Skrevet 19. august 2017 (endret) Har noen av dere smakt dette? "Boller fylt med mandelmasse og lakris Den finske nasjonalsmaken, lakris, passer overraskende godt i både salt og søtt. Her er oppskriften på boller fylt med lakris og mandelmasse. På toppen er det lakristosca." Dette er ikke skillingsboller. Kanelen er byttet ut med lakris og i stedet for sukker eller melis på toppen er det en toscaglasur med lakris. https://www.nrk.no/mat/boller-fylt-med-mandelmasse-og-lakris-1.12090848 (Bildet ville ikke bli med) Endret 19. august 2017 av An0nymBruker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 19. august 2017 #30450 Del Skrevet 19. august 2017 Åhhhhh...det hadde vært noe for meg! *aldri smakt sånn nei* 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Winza Skrevet 19. august 2017 #30451 Del Skrevet 19. august 2017 27 minutter siden, An0nymBruker skrev: Har noen av dere smakt dette? "Boller fylt med mandelmasse og lakris Den finske nasjonalsmaken, lakris, passer overraskende godt i både salt og søtt. Her er oppskriften på boller fylt med lakris og mandelmasse. På toppen er det lakristosca." Dette er ikke skillingsboller. Kanelen er byttet ut med lakris og i stedet for sukker eller melis på toppen er det en toscaglasur med lakris. https://www.nrk.no/mat/boller-fylt-med-mandelmasse-og-lakris-1.12090848 (Bildet ville ikke bli med) Lakris i boller? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nietsoj Skrevet 19. august 2017 #30452 Del Skrevet 19. august 2017 (endret) 1 time siden, Winza skrev: Hun har vært her halve livet mitt Slik er det ikke med meg 1 time siden, Hoppetaujenta skrev: Wuu-huuuu! Da blir jeg tenåring? ... og enda vanskeligere å ha i hus.... 34 minutter siden, Winza skrev: Lakris i boller? Hvor får man tak i lakrisgranulat. Kan man bruke hockeypulver i stedet? Endret 19. august 2017 av Nietsoj 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Winza Skrevet 19. august 2017 #30453 Del Skrevet 19. august 2017 14 minutter siden, Nietsoj skrev: Slik er det ikke med meg ... og enda vanskeligere å ha i hus.... Hvor får man tak i lakrisgranulat. Kan man bruke hockeypulver i stedet? En tredjedel av livet ditt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. A. Kula Skrevet 19. august 2017 #30454 Del Skrevet 19. august 2017 (endret) Jeg har en skvett surmelk i lappene. Blir det skvettlapper da? Endret 19. august 2017 av Dr. A. Kula 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 19. august 2017 #30455 Del Skrevet 19. august 2017 2 minutter siden, Dr. A. Kula skrev: Jeg har en skvett surmelk i lappene. Blir det skvettlapper da? Og med griseører i lappene, blir det ørelapper eller ørelappstol 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sinsiew Skrevet 19. august 2017 #30456 Del Skrevet 19. august 2017 58 minutter siden, Winza skrev: Lakris i boller? Det er faktisk godt! Anbefaler deg å prøve 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 19. august 2017 #30457 Del Skrevet 19. august 2017 Vittige dere er da. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 19. august 2017 #30458 Del Skrevet 19. august 2017 Bland litt post i røra før du steker lappene, så blir det postit-lapper Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 19. august 2017 #30459 Del Skrevet 19. august 2017 28 minutter siden, Nietsoj skrev: Slik er det ikke med meg ... og enda vanskeligere å ha i hus.... Hvor får man tak i lakrisgranulat. Kan man bruke hockeypulver i stedet? Jeg leste " Lakrispulver får du kjøpt i spesialbutikker eller på nettet. Og det begynner å kommer i velassorterte matbutikker også. Kunne du tenke deg å bytte ut vaniljestangen med lakrispulver i desserten? "https://www.nrk.no/mat/creme-brulee-med-lakris-1.7940518 På apotek får man også kjøpt rålakris i hvertfall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 19. august 2017 #30460 Del Skrevet 19. august 2017 7 minutter siden, Sinsiew skrev: Det er faktisk godt! Anbefaler deg å prøve Hvilken lakris bruker du, og hvor kjøper du den? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå