Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

Pastasausen ble veldig god! :) Tomatene får jo så god smak av stekeprosessen, så det gjorde seg godt i sausen. Det eneste er at jeg kunne tenkt meg enda mer urter i, selv om jeg synes jeg hakket en god del.

Skal testes ved første anledning! :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg lar meg lett påvirke. :fnise: Jeg kjøpe en del tomater i dag med tanke på å lage en slik saus på tordag. Jeg tenkte å bruke basilikum i sausen og grille auberginer til. Er det noe jeg ikke har tenkt på?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lar meg lett påvirke. :fnise: Jeg kjøpe en del tomater i dag med tanke på å lage en slik saus på tordag. Jeg tenkte å bruke basilikum i sausen og grille auberginer til. Er det noe jeg ikke har tenkt på?
Det høres ut som en bra plan, synes jeg. :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pastasausen ble veldig god! :) Tomatene får jo så god smak av stekeprosessen, så det gjorde seg godt i sausen. Det eneste er at jeg kunne tenkt meg enda mer urter i, selv om jeg synes jeg hakket en god del.

Jeg vil også lage sånn saus! Merkelig nok har jeg alltid huset fullt av gode tomater, gjerne to-tre-fire sorter, selv om jeg ofte mangler en god del annet, jeg tror det har blitt en tvangstanke. :fnise:

Jeg har dessuten erfaring med at man sjelden kan bruke for lite urter. :opplyser:

:fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil også lage sånn saus! Merkelig nok har jeg alltid huset fullt av gode tomater, gjerne to-tre-fire sorter, selv om jeg ofte mangler en god del annet, jeg tror det har blitt en tvangstanke. :fnise:
:jepp: Jeg må også ha minst både en type store (plomme- eller klasetomater) og en type små (cherry/piccolo/datterino/o.s.v.) til en hver tid.

Jeg har dessuten erfaring med at man sjelden kan bruke for lite urter. :opplyser:

:fnise:

Sant nok!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ellers: Sol! :strix: Skjørt! :strix: Småsko! :strix:

Åååh! Heldiggris. :hjerter_rundt:

God morgen, Aricia! Du er også i humør i dag, ser jeg?

Jeg bare faker, dessverre. :Gjesp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kunne har lurt meg, altså! :fnise:

:Hehe:

:rodme:

Jeg er visst fremdeles i tirsdagshumør. :fnise: Nå har jeg fått Malabar, så formen er stigende. Burde forberede meg til Viktig Møte, men jeg sliter med motivasjonen.

Jammen har dere fortjent litt skikkelig vårvær nå, forresten, etter en lang vinter og snøstorm helt til inntil nylig. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Krynkel

God morgen! :strix:

:sol:

Som alltid blir jeg sulten av å titte innom deg, Nilma. (Kan for øvrig ha noe med at jeg ikke har spist frokost ennå.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som jeg nevnte i carbonaratråden på matforumet lagde jeg en versjon i går med røkelaks, asparges og posjert egg, og det var bare så fantastisk godt. :strix: Ikke fullt så mektig som den tradisjonelle varianten, og så nydelige farger med rød laks, grønn asparges, lysegul saus og hvitt og knallgult fra det posjerte egget at jeg satt og gliste ned i tallerkenen som en annen tulling. :ler:

Her er linken om noen er interessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Krynkel
Som jeg nevnte i carbonaratråden på matforumet lagde jeg en versjon i går med røkelaks, asparges og posjert egg, og det var bare så fantastisk godt. :strix: Ikke fullt så mektig som den tradisjonelle varianten, og så nydelige farger med rød laks, grønn asparges, lysegul saus og hvitt og knallgult fra det posjerte egget at jeg satt og gliste ned i tallerkenen som en annen tulling. :ler:

Her er linken om noen er interessert.

Alltid interessert i god mat-prat. :strix: Jeg hadde nok også glist som en annen tulling. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
jeg satt og gliste ned i tallerkenen som en annen tulling. :ler:

Her er linken om noen er interessert.

Det var med en viss skuffelse da jeg oppdaget at linken inneholdt bilde av en viss tulling som satt og gliste ned i tallerken . ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest nextlife

Det så kjempegodt ut. Jeg vil tro det vil funke å bytte ut laksen med spekeskinke :klø:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var med en viss skuffelse da jeg oppdaget at linken inneholdt bilde av en viss tulling som satt og gliste ned i tallerken . ;)
Huh? :klø:

Det så kjempegodt ut. Jeg vil tro det vil funke å bytte ut laksen med spekeskinke :klø:
Det tror jeg sikkert, spekeskinke og asparges er jo også godt sammen.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går ble jeg angrepet av et ukarakteristisk anfall av virketrang, så jeg tilbrakte mesteparten av kvelden med å rydde på boden og i badeskapene. Fremdeles ikke ferdig (utrolig hvor mye man kan stappe inn på 2 kvm bod!), men det ser straks bedre ut allerede. Jeg har blant annet hevet stabler med sånne gratis matblader man røsker med seg fra diverse butikker, og utgaver polets av vinblad tilbake fra 1993. :overrasket: Dessuten fikk jeg ryddet i hyllen med plastbokser og reorganisert kokebøkene en smule. Noen av dem er fremdeles stablet i høyden, men jeg har i det minste fått litt oversikt. Det føles utrolig deilig!

(Og så prøver jeg å fortrenge alt som skulle vært ryddet ut fra roterommet gjesterommet, og at klesskapet mitt trenger sårt til litt reorganisering.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...