Aricia Skrevet 5. mai 2009 #7521 Del Skrevet 5. mai 2009 Pastasausen ble veldig god! Tomatene får jo så god smak av stekeprosessen, så det gjorde seg godt i sausen. Det eneste er at jeg kunne tenkt meg enda mer urter i, selv om jeg synes jeg hakket en god del. Skal testes ved første anledning! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 5. mai 2009 #7522 Del Skrevet 5. mai 2009 Jeg lar meg lett påvirke. Jeg kjøpe en del tomater i dag med tanke på å lage en slik saus på tordag. Jeg tenkte å bruke basilikum i sausen og grille auberginer til. Er det noe jeg ikke har tenkt på? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 5. mai 2009 Forfatter #7523 Del Skrevet 5. mai 2009 Jeg lar meg lett påvirke. Jeg kjøpe en del tomater i dag med tanke på å lage en slik saus på tordag. Jeg tenkte å bruke basilikum i sausen og grille auberginer til. Er det noe jeg ikke har tenkt på?Det høres ut som en bra plan, synes jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 5. mai 2009 #7524 Del Skrevet 5. mai 2009 Pastasausen ble veldig god! Tomatene får jo så god smak av stekeprosessen, så det gjorde seg godt i sausen. Det eneste er at jeg kunne tenkt meg enda mer urter i, selv om jeg synes jeg hakket en god del. Jeg vil også lage sånn saus! Merkelig nok har jeg alltid huset fullt av gode tomater, gjerne to-tre-fire sorter, selv om jeg ofte mangler en god del annet, jeg tror det har blitt en tvangstanke. Jeg har dessuten erfaring med at man sjelden kan bruke for lite urter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 6. mai 2009 Forfatter #7525 Del Skrevet 6. mai 2009 Jeg vil også lage sånn saus! Merkelig nok har jeg alltid huset fullt av gode tomater, gjerne to-tre-fire sorter, selv om jeg ofte mangler en god del annet, jeg tror det har blitt en tvangstanke. Jeg må også ha minst både en type store (plomme- eller klasetomater) og en type små (cherry/piccolo/datterino/o.s.v.) til en hver tid. Jeg har dessuten erfaring med at man sjelden kan bruke for lite urter. Sant nok! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 6. mai 2009 #7526 Del Skrevet 6. mai 2009 Godmorgen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 6. mai 2009 Forfatter #7527 Del Skrevet 6. mai 2009 Ellers: Sol! Skjørt! Småsko! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 6. mai 2009 Forfatter #7528 Del Skrevet 6. mai 2009 God morgen, Aricia! Du er også i humør i dag, ser jeg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 6. mai 2009 #7529 Del Skrevet 6. mai 2009 Ellers: Sol! Skjørt! Småsko! Åååh! Heldiggris. God morgen, Aricia! Du er også i humør i dag, ser jeg? Jeg bare faker, dessverre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 6. mai 2009 Forfatter #7530 Del Skrevet 6. mai 2009 Du kunne har lurt meg, altså! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 6. mai 2009 #7531 Del Skrevet 6. mai 2009 Du kunne har lurt meg, altså! Jeg er visst fremdeles i tirsdagshumør. Nå har jeg fått Malabar, så formen er stigende. Burde forberede meg til Viktig Møte, men jeg sliter med motivasjonen. Jammen har dere fortjent litt skikkelig vårvær nå, forresten, etter en lang vinter og snøstorm helt til inntil nylig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Krynkel Skrevet 6. mai 2009 #7532 Del Skrevet 6. mai 2009 God morgen! Som alltid blir jeg sulten av å titte innom deg, Nilma. (Kan for øvrig ha noe med at jeg ikke har spist frokost ennå.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 7. mai 2009 Forfatter #7533 Del Skrevet 7. mai 2009 Som jeg nevnte i carbonaratråden på matforumet lagde jeg en versjon i går med røkelaks, asparges og posjert egg, og det var bare så fantastisk godt. Ikke fullt så mektig som den tradisjonelle varianten, og så nydelige farger med rød laks, grønn asparges, lysegul saus og hvitt og knallgult fra det posjerte egget at jeg satt og gliste ned i tallerkenen som en annen tulling. Her er linken om noen er interessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honesty Skrevet 7. mai 2009 #7534 Del Skrevet 7. mai 2009 Flotte farger, og asparges er jo skikkelig sesongmat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Krynkel Skrevet 7. mai 2009 #7535 Del Skrevet 7. mai 2009 Som jeg nevnte i carbonaratråden på matforumet lagde jeg en versjon i går med røkelaks, asparges og posjert egg, og det var bare så fantastisk godt. Ikke fullt så mektig som den tradisjonelle varianten, og så nydelige farger med rød laks, grønn asparges, lysegul saus og hvitt og knallgult fra det posjerte egget at jeg satt og gliste ned i tallerkenen som en annen tulling. Her er linken om noen er interessert. Alltid interessert i god mat-prat. Jeg hadde nok også glist som en annen tulling. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elastica Skrevet 7. mai 2009 #7536 Del Skrevet 7. mai 2009 Dette så kjempegodt ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Toro Skrevet 7. mai 2009 #7537 Del Skrevet 7. mai 2009 jeg satt og gliste ned i tallerkenen som en annen tulling. Her er linken om noen er interessert. Det var med en viss skuffelse da jeg oppdaget at linken inneholdt bilde av en viss tulling som satt og gliste ned i tallerken . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 8. mai 2009 #7538 Del Skrevet 8. mai 2009 Det så kjempegodt ut. Jeg vil tro det vil funke å bytte ut laksen med spekeskinke :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 8. mai 2009 Forfatter #7539 Del Skrevet 8. mai 2009 Det var med en viss skuffelse da jeg oppdaget at linken inneholdt bilde av en viss tulling som satt og gliste ned i tallerken . Huh? :klø: Det så kjempegodt ut. Jeg vil tro det vil funke å bytte ut laksen med spekeskinke :klø:Det tror jeg sikkert, spekeskinke og asparges er jo også godt sammen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 8. mai 2009 Forfatter #7540 Del Skrevet 8. mai 2009 I går ble jeg angrepet av et ukarakteristisk anfall av virketrang, så jeg tilbrakte mesteparten av kvelden med å rydde på boden og i badeskapene. Fremdeles ikke ferdig (utrolig hvor mye man kan stappe inn på 2 kvm bod!), men det ser straks bedre ut allerede. Jeg har blant annet hevet stabler med sånne gratis matblader man røsker med seg fra diverse butikker, og utgaver polets av vinblad tilbake fra 1993. Dessuten fikk jeg ryddet i hyllen med plastbokser og reorganisert kokebøkene en smule. Noen av dem er fremdeles stablet i høyden, men jeg har i det minste fått litt oversikt. Det føles utrolig deilig! (Og så prøver jeg å fortrenge alt som skulle vært ryddet ut fra roterommet gjesterommet, og at klesskapet mitt trenger sårt til litt reorganisering.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå