Nilma Skrevet 28. mars 2008 Forfatter #2441 Skrevet 28. mars 2008 Fikk london-kortstokken i posten for et par dager siden, og den var virkelig fin. Takk for tipset Gleder meg til å høre om du får prøvd noen av turene når du skal til London. Jeg fikk også mine her om dagen, men det kom en Lyon-bok samtidig, så jeg har ikke fått sett så mye på dem.
Nilma Skrevet 28. mars 2008 Forfatter #2442 Skrevet 28. mars 2008 I går kom forresten endelig bentoboksene jeg bestilte tidlig i februar. De måtte selvfølgelig tas i bruk umiddelbart, så jeg improviserte ut fra middagsrester og det jeg hadde i skapene ellers. Dagens boks inneholder: - Grønnsaksgryte - Couscous - Salat av tynne skiver fennikel, reddik og appelsin - Noen mandler og tørkede aprikoser.
salsera Skrevet 28. mars 2008 #2443 Skrevet 28. mars 2008 (endret) Det høres ut som en deilig lunsj. Jeg har akkurat spist rester av "flammkuchen" med rødbeter og løk selv. Jeg tror jeg har prøvd den gryten, men jeg har testet veldig mange retter siden jeg begynte med ukemenyer, så jeg har mistet litt oversikten. Men hvis det er den jeg tror det er, så ble den veldig god. På vei til jobb i dag leste jeg endel i The Cranks Bible (fordelen med å ikke kjøre bil til jobben ). Der var det en algirsk couscous som jeg tenkte å prøve denne uka. Den ligner ganske mye på din. Og ganske mange andre fristende oppskrifter, dette blir visst en Cranks-ukemeny. Endret 28. mars 2008 av salsera
Gjest Helen Parr Skrevet 28. mars 2008 #2444 Skrevet 28. mars 2008 Mmmm, det hørtes ut som en herlig lunsj! Jeg er ganske fornøyd med lunsjen selv, faktisk. Den flotte sjefen min hadde laget pai med nydelig salat til, for felles motivasjon. *burp*
Nilma Skrevet 28. mars 2008 Forfatter #2445 Skrevet 28. mars 2008 Der var det en algirsk couscous som jeg tenkte å prøve denne uka. Den ligner ganske mye på din. Og ganske mange andre fristende oppskrifter, dette blir visst en Cranks-ukemeny. Algirsk mat har jeg aldri vært borti, høres spennende ut! Jeg kjenner forresten til det med at man lett blir litt "opphengt" i en kokebok. Mmmm, det hørtes ut som en herlig lunsj! Jeg er ganske fornøyd med lunsjen selv, faktisk. Den flotte sjefen min hadde laget pai med nydelig salat til, for felles motivasjon. *burp*Så flott! Ble du motivert, da?
Gjest Helen Parr Skrevet 28. mars 2008 #2446 Skrevet 28. mars 2008 Så flott! Ble du motivert, da? Hvertfall til å ta meg en kg-pause.
Nilma Skrevet 31. mars 2008 Forfatter #2449 Skrevet 31. mars 2008 Har hatt en kjempefin helg. Lørdag var vi først i byen og handlet inn diverse godsaker; flere typer brød fra favorittbakeriet, champagne, portvin... Deretter dro vi hjem for å skifte, så gikk vi tur i 2 timer i strålende sol. Utrolig deilig! På kvelden tyvstartet vi bryllupsdagfeiringen med champagne og litt fingermat; små biter valnøtt- og fikenbrød med anderillettes og tynne bagetteskiver med en miks av røkelaks, rømme, vårløk og pepperrot. Søndag startet vi vår første bryllupsdag med utveksling av presanger. Mannen fikk reisesett fra Bergans, jeg fikk gavekort på solbriller (damen hos optikeren nektet å selge ham brillene uten at jeg hadde prøvd dem ). Siden været var surt og jeg hadde gnagsår etter gårsdagens tur holdt vi oss inne hele dagen, strak ut på hver vår sofa - mannen med fjernkontroll og jeg med bok (avbrutt av små klinepauser og litt Lyon-planlegging). Selvsagt hadde vi god middag: Kamskjell med juliennegrønnsaker, lammefilét med rips- og portvinssaus med timian, fløtepoteter og glaserte småløk. Rioja. Deretter ost (Lincolnshire Poacher og gorgonzola) og portvin, til slutt Sticky Toffee Pudding med hjemmelaget vaniljesaus. *mett* Alt i alt en super helg og ditto første bryllupsdag. :rødme:
Fakse Skrevet 31. mars 2008 #2452 Skrevet 31. mars 2008 Så herlig feiring dere har hatt! Vet du hvilke solbriller du vil ha?
Nilma Skrevet 31. mars 2008 Forfatter #2453 Skrevet 31. mars 2008 Vet du hvilke solbriller du vil ha?Aner ikke, solbrillene jeg bruker nå kommer fra Accessorize, så jeg er ikke akkurat kresen. Men jeg tenker som så at skal jeg først bruke litt penger på solbriller vil jeg ha noen som er litt klassiske, ikke en eller annen motedille. Jeg liker best (og kler best, tror jeg) litt store briller/kraftige innfatninger, gjerne i brunt, men det er i grunnen alt jeg har klart for meg.
Gjest Eurydike Skrevet 31. mars 2008 #2454 Skrevet 31. mars 2008 Hørtes ut som en nydelig helg, Nilma. Jeg har forresten dyre, svarte Chanel-solbriller.
Gjest Helen Parr Skrevet 31. mars 2008 #2455 Skrevet 31. mars 2008 Herlig feiring og helg. Er det sånn at det burde bli bedre og bedre for hvert år som går? For vi har ti års bryllupsdag i år. Jeg føler det kvalifiserer til litt feiring.
Nilma Skrevet 1. april 2008 Forfatter #2456 Skrevet 1. april 2008 Puh! Travel dag, endelig tid for en KG-pause.
Nilma Skrevet 1. april 2008 Forfatter #2457 Skrevet 1. april 2008 Jeg antar at nyhetens interesse vil gi seg snart, men foreløpig er jeg meget entusiastisk over de nyervervede bentoboksene. Jeg driver stadig og spekulerer over hva jeg kan putte i boksene fremover, og hvordan jeg kan utnytte de kommende middagene. Gårsdagens boks: - Wraps med rester av lørdagens lakserøre og agurk. - Fennikel-, appelsin- og reddiksalat. - Tørkede aprikoser og mandler. - Kiwi. Dagens boks: - Samme wraps som i går. - Fruktsalat (eple, cantaloupemelon og appelsin). - Tyrkisk yoghurt med valnøtter og litt honning. - Alfalfaspirer og tomatbåter. I dag skal jeg lage indisk mat, så jeg satser på å koke litt ekstra ris og lage denne salaten til "hovedrett" i morgendagens boks.
Gjest Eurydike Skrevet 1. april 2008 #2458 Skrevet 1. april 2008 *imponert* Har du kjøleskap på jobb som du kan oppbevare maten i fram til lunsj?
Nilma Skrevet 1. april 2008 Forfatter #2459 Skrevet 1. april 2008 *imponert*Som sagt, jeg regner med det dabber av når nyhetens interesse avtar. Og bortsett fra salatene, er det jo egentlig ikke så mye arbeid involvert. Har du kjøleskap på jobb som du kan oppbevare maten i fram til lunsj?
Gjest Badiane Skrevet 1. april 2008 #2460 Skrevet 1. april 2008 *også imponert* Jeg synes for øvrig dette er en god lunsjrett, f.eks. sammen med salat med spirer.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå