Gå til innhold

MrSmith's Blogg

  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    0
  • visninger
    27 749

Dag 2


MrSmith

1 482 visninger

OBS til de som ikke liker erotikk, ikke les videre her i såfall.

Er du nysgjerrig så værsågod!

Alt er fantasi, i en slags novelleform ,fra undertegnede.

Dag 2

Da jeg våknet neste dag hørte jeg noen dempede lyder fra stua, jeg gikk ut av sengen og vandret ut i nettoen. Emma lå henslengt på sofaen, naken, med det ene benet på gulvet og det andre over sofaryggen. Hun onanerte med små sirkelrunde bevegelser på klitten, foran Fredrik, som gjorde seg i stand.

-Vi ville ikke vekke deg, sa hun.

-Helt i orden, sa jeg , god morgen begge to!

-Gå og vekk Stine, sa Fredrik mens han smårunket pikken som nå hadde nesten full størrelse.

Jeg nikket, men gikk først på badet og pusset tennene. Da jeg kom ut så jeg Emma førte pikken til Fredrik inn i munnen, mens hun med rolige bevegelser kjørte to fingre inn og ut av fitta.

-Hadet sålenge, sa jeg, og gikk til naborommet.

Stine var våken og lå i nesten samme posisjon som Emma; på ryggen, med bena trukket til seg, med en langfinger glinsende av spytt som beveget seg rytmisk over klitoris.

Hun vendte hodet mot meg:

-Har du sovet godt?

-Supert! svarte jeg

Jeg satte meg på sengekanten, den halvstive pikken min ble liggende på låret mitt, jeg la en hånd på det ene brystet til Stine. Det var deilig og mykt.

-Du har nydelige bryster, sa jeg til henne.

-Takk!

Jeg bøyde meg ned og kysset henne, stakk inn tungen og kysset et langt og intenst kyss. Jeg satte meg opp for å se på at hun stimulerte seg selv. Hun hadde vakre tynne små fingre med velstelte negler, noen enkle, men fine ringer. Med myke små bevegelser roterte fingeren over det deilig kjønnet hennes, det slanke håndleddet gjorde kun ørsmå bevegelser. Hun hadde en liten stripe med hår som førte ned til sprekken. Jeg hadde selv en stripe med hår fra navlen og ned til kjønnshårene. Glem det! tenkte jeg med meg selv, dette er damen til Fredrik! Stine økte hastigheten, hun løftet på hoftene, spredte de fyldige melkehvite lårene enda litt til.

-Pssst, gi meg det som ligger i nattbordskuffen, sa hun med hviskende stemme.

Jeg strakte meg bort og tok ut en dildo som var omtrent på størrelse med pikken min, bare mykere.

Hun stakk den inn i munnen for å fukte den, slikket litt ertende på den før hun førte den rolig inn i skjeden. Lekte litt i åpningen før hun presset den stadig lenger inn. Halvveis inne begynte hun å trekke den ut, for så å føre den inn, den myke dildoen gikk nå forsiktig ut og inn av henne, ved hjelp av 3 lekne fingre. Hun hadde øynene halvåpne, jeg møtte blikket hennes og kysset henne mykt på leppene, jeg kysset den bløte magen hennes, slikket rundt den ene brystvorten hennes før jeg nippet litt i den med leppene. Hun lukket øynene og pustet tungt, det lange lyse håret lå som en vifte rundt hodet hennes.

-Kan jeg filme? spurte jeg

Hun nikket.

-Ta mobilen min, sa hun. Den ligger til lading borte på gulvet.

Jeg scannet rolig hele kroppen med kamera, zoomet litt på ansiktet, siktet deretter der nede. Stine beveget fingrene i stadig høyere tempo, hun pustet tyngre og urytmisk.

-Nå kommer jeg snart.. klynket hun, åhhhhh! hun satte i et lite kvin og spente kroppen i en bue samtidig med at hun kjørte dildoen helt tilbunns ,hardt og bestemt, flere ganger, ahhhhhhhhhh! stønnet hun av den varme ilingen som gikk som støt gjennom den kåte kvinnekroppen.

-Puuhhh! ,hun nærmest krympet seg sammen i sengen.

Hun så på meg, med et litt døsig blikk, med fornøyd og dempet stemme spurte hun:

-Likte du å se på?

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...