Gå til innhold

MrSmith's Blogg

  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    0
  • visninger
    27 749

Dag 1- forts


MrSmith

1 631 visninger

OBS til de som synes erotikk er støtende, ikke les videre her i såfall.

Er du nysgjerrig så værsågod!

Alt er fantasi og fri diktning, i en slags novelleform ,fra undertegnede.

-Han kommer etter 5 minutter , sa Stine. Han er alltid veldig kjapp første gangen.

-Samme problemet her, sa jeg. Skal vi gå opp vi også? spurte jeg.

-Et par drag til bare, svarte Stine og dro inn mer nikotin.

Vi lot hånddukene og veskene ligge igjen og vandret over bassengområdet og opp trappene vi også. Våre to leiligheter lå helt øverst, det var et bevisst valg for at vi også skulle kunne elske på verandaen uten innsyn.

Da vi kom opp hørte vi at de holdt på inne hos Stine og Fredrik. Vi gikk stille inn, og snek oss bort til soveromsdøren. Der så vi Emma som stod på alle fire i senga, med litt svai i ryggen slik at rumpa skulle virke ekstra innbydende for Fredrik. Bena var litt fra hverandre, i denne stillingen så fitta hennes ut som et lite hamburgerbrød på høykant, verdens deiligste hamburgerbrød! Fredrik var i ferd med å lirke den knallharde store pikken sin inn i henne, den var så stiv at han måtte tvinge den ned for å treffe riktig.

-Heisann! sa Emma smilende til vår side, hun hadde oppdaget oss i døråpningen, Fredrik bare sendte oss et lite skjevt smil, opptatt med sitt..

Stine tok av seg bikinitrusen og dro ned shortsen min. Det gikk et stønn gjennom Stine når hun så den tykke kuken min som hang mellom benene mine, litt kortere enn Fredrik, men mye tykkere. Hun tok tak i den, måtte bare kjenne på den. Jeg skjøv Stine foran meg i døråpningen, stilte henne slik at vi begge så mens jeg kunne ta på henne. Jeg veide de store puppene hennes i hendene mine, lot hendene gli nedover den myke runde magen hennes og ned til kjønnet. Jeg kysset henne i nakken mens jeg lot en finger gli opp og ned i den våte sprekken hennes. Jeg stakk fingeren langt inn og tok den rolig ut for å få med meg mest mulig av saftene hennes, jeg førte den glinsende fingeren mot munnen og smakte på henne. Stakk den inn igjen, og lekte med den på leppene hennes før jeg lot henne også få smake.

Fredrik var nå godt igang, den lange glinsende pikken gled sakte ut og inn av fitta til Emma mens hun klynket små lyder hver gang han var dypt inne i henne. De slanke hoftene og de faste små rumpeballene hans jobbet fram og tilbake i en jevn rytme. Han fuktet en finger og lirket den inn i det lille rumpehullet til Emma, hun stønnet av kåthet. Mer og mer av fingeren forsvant inn i det lille trange hullet, Emma stønnet tungt og hadde små rykninger i den smale korsryggen. Hun spredte benene enda litt, mest for å invitere Fredrik og vise at hun ville ha enda mer, at hun var en kåt og brunstig kvinne som ville bli tilfredsstilt av en hingst! Det var fantastisk å se på hvordan hun nøt øyeblikket, hvordan hun koste seg! Det gjorde meg selv vanvittig kåt, pikken min var nå stokk stiv og presset mot ryggen til Stine. Synet av Emma og Fredrik hadde tydeligvis gjort inntrykk på henne også. Hun var myk og kosete som en katt, hun gned ryggen og rumpa mot kroppen min, la hendene bakover og grep tak i den harde gutterumpen min. Jeg var et hode høyere enn henne der jeg stod og følte meg som en okse klar til å kaste henne i lufta og spidde kjønnet hennes på den blodsprengte pikken. Fra soverommets dype stønn og tunge pust løftet jeg henne ut på verandaen, dro med meg en madrass og slengte denne på det flislagte gulvet. Skiftet tak på Stine og la henne ned med en forsiktighet som for verdens skjøreste og mest verdifulle skapning, jeg hentet to puter og la under ryggen hennes, slik at hun skulle ligge behagelig. Beruset av brunst og begjær sank jeg rolig ned på knærne foran henne. Som foran en gudinne. Tok tak i knærne og spredte benene rolig og andektig, så på mens det glinsende kjønnet åpnet seg, før jeg bøyde overkroppen , senket ansiktet, og førte tungespissen inn i hennes største intimitet, for å smake på de mest berusende smaker for en mann! Jeg var nå så kåt at jeg nesten ikke så helt klart, jeg kun skimtet denne vidunderlige jenta foran meg, i all sin nakne prakt; de myke runde lårene, de fantastiske frodige brystene, som hang som overmodne frukter, som disset fram og tilbake mellom hendene mine. De stive brystvortene som pekte rett ut i luften, det lange lyse håret som randt som en foss ned over den ene skulderen, de varme og dype øynene som hele tiden så på meg i absolutt stillhet, i samtykkende forventning, nærmest bedende. Jeg måtte ha henne! NÅ! Jeg løftet henne forsiktig opp, hun gjorde seg så lett hun kunne, jeg bar henne inn på soverommet.

Der ble vi tatt imot av Emma og Fredrik som lå og småkoset, tydelig tilfredse begge to. Fredrik dro en hånd gjennom det fyldige mørke håret til Emma som lå på ryggen og smilte, de tøyset og lekte med tungene, det rant et par dråper sæd ut av henne.

-Neste værsågod! sa Emma og reiste seg opp for å gi plass. – Oooops sa hun, og la den ene hånden mellom benene, jeg må visst på badet en tur! sa hun med lystig stemme.

Jeg la Stine på sengen, advarte henne med at jeg var så kåt at trykket kanskje ville sende henne rett i veggen. Hun fniste litt og sa at den sjansen tok hun! Hun var egentlig ganske rolig, roligere enn jeg hadde trodd. Hun hadde kanskje blitt litt overveldet, og kanskje hadde hun innerst inne en hemmelig god følelse av å vite at det var flere menn som ville ha kroppen hennes, at det var henne jeg ville knulle nå, ikke Emma.

Jeg satte meg på kne foran henne og løftet bena hennes høyt og til siden, jeg hadde samme problemet som Fredrik, pikken pekte rett opp! Emma var kommet tilbake og hun tok tak i den, presset den ned og styrte den inn i Stine.

-Når vi allikevel er her, kan vi jo hjelpe til sa Emma! med et lite knis.

- Ta det andre benet du! sa hun til Fredrik.

Dermed kunne jeg slippe taket, støtte begge hendene i madrassen, støte kraftigere, mens Fredrik og Emma holdt benene til Stine fra hverandre. Stine måtte le litt til denne stillingen:

-Dette minner om en offentlig befruktning! lo hun.

Jeg var så kåt og forvirret at pikken spratt ut av henne flere ganger, men Emma kjørte den inn igjen.

-Ta henne bakfra! foreslo Emma, da holder du lenger. Ok sa jeg, men jeg hadde mine tvil. Stine snudde seg på alle fire, bare synet av den fantastiske rumpa var nok til at jeg holdt på å koke over! Puppene virket enorme der de duvet fram og tilbake når jeg støtet inn i henne.

–Dette tar 10 sekunder sa jeg med et stønn.

-Så kom i henne da! sa Emma, det blir ikke siste gangen!

Hun la seg under oss og begynte og kna ballene mine, det var umulig for meg å holde igjen. Stine var ikke langt unna hun heller, men jeg kom først, hele kroppen stivnet og så ristet, ballene knøt seg og presset all kraft ut av meg, god hjulpet av Emma som samtidig klemte og pumpet rytmisk rundt pungen. Etter 4 -5 kraftige sprut falt jeg sammen over henne som en tom sekk.

Stine ble stående i samme stilling, litt usikker, og utilfredsstilt. Jeg trakk forsiktig ut den oppsvulmede pikken min, det randt litt sæd ut av henne.

-Du får fullføre for meg Emma, sa jeg til henne.

Emma lot seg ikke be to ganger, hun stilte seg bak henne, spredte rumpeballene hennes med hendene og begynte å slikke henne ren. Jeg så tungen hennes jobbe rytmisk opp og ned over sprekken før hun lot den gli godt inn i henne.

-Legg deg på ryggen! sa Emma.

-Snu deg du også, svarte Stine.

Emma snudde seg og senket hoftene sine over ansiktet hennes. Vi gutta var overveldet! De lå helt stille oppå hverandre og arbeidet med tungen mellom benene på hverandre. Av og til hørte vi små stønn av vellyst og nytelse.

-Dette må vi ha på tape! sa Fredrik.

Han løp og hentet mobilen, filmet jentene fra nært hold, gikk helt opp i ansiktet på dem, dro håret til side for virkelig å få med seg alle detaljene. Jeg måtte filme litt jeg også, det var utrolig opphissende å se de to vakre jentene kose med hverandre.

Jentene kniste og lo litt av denne iveren vår, men denne oppmerksomheten gjorde tydeligvis jentene enda kåtere, og fikk dem til å tippe over grensen begge to. Oppildnet av hverandres kjærlige berøringer og små lyder av intim nytelse fikk de nesten samtidig sine orgasmer i små rykk og støt som fikk kroppene til å skjelve. Også de hemningene som holdt tilbake lydnivået måtte nå slippe taket, jeg skjøv igjen verandadøren for sikkerhet skyld.

Etter en lang dusj var vi igjen på plass nede ved bassenget. Avslappet og tilfreds alle sammen, de nære minnene, og den lune kveldssolen, hadde satt oss i en ny og behagelig stemning.

Men fortsatt med et blikk for det vakre i hverandres nesten nakne kropper.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...