Gå til innhold

MrSmith's Blogg

  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    0
  • visninger
    27 746

Partnerbytte-Dag 1 i fantasiverden


MrSmith

1 619 visninger

Da jeg våknet var det allerede lyst. Emma hadde stått opp, og fra soverommet så jeg at hun lente seg mot rekkverket på verandaen. Hun var nydusjet, det lange mørke håret lå glatt og vått nedover ryggen hennes. Hun hadde kun på seg en liten stringtruse. Hun røkte, hun røkte aldri hjemme, hadde til og med kuttet festrøyken. Eneste gangene hun røkte var på ferie. Det overrasket meg at hun røkte til ”frokost”, hun var nok litt anspent, tenkte jeg.

Da hun oppdaget at jeg var våken, stumpet hun røyken og kom til meg. Jeg hadde som vanlig et skikkelig morrabrød, jeg hadde sparket av meg det tynne lakenet og pikken lå knallhard og stiv oppover magen Hun smilte god morgen til meg og satte seg på huk i senga og tok pikken min i munnen. Dette var noe av det deiligste jeg visste; å bli sugd forsiktig mens hun kjælte med ballene mine, hele tiden på grensen til at jeg tømte meg, men ikke over. Det var en nytelse å se på de rolige bevegelsene når leppene hennes gled sakte opp og ned på den knallharde kuken. Midt i nytelsen hørte jeg stemmen til Stine i det fjerne;

-Kommer dere? Vi bør skynde oss dersom vi skal få solsenger nært bassenget! sa hun fra døråpningen.

-Det er en ok restaurant ved bassenget, vi foreslår at vi kjøper en lett frokost der nede.

God idé, sa jeg. Emma nikket forsiktig med pikken min i munnen.

-La det være igjen noe av Tomas til meg da! ropte Stine med en liten latter idet hun gikk. Jeg har forresten tømt Fredrik allerede, la hun til, med et smil.

Nede ved bassenget bestilte Fredrik og jeg kontinental frokost med speilegg.

-Fint at gutta spiser egg til frokost! sa Emma, - de kan trenge det! la Stine til med et stort smil til oss begge.

Det var flere som solte seg toppløs ved bassenget, så jentene lot puppene dingle fritt de også. De var en nytelse å hvile øynene på; sprudlende og livlige, glade og kåte! Emma hadde på seg en helt hvit stringbikini. Den lå klistret til det glattbarberte kjønnet hennes når hun steg opp av bassenget, stoffet trakk seg litt inn i sprekken hennes, noe hun selv syntes ble litt vel mye, og hadde derfor for vane å dra fingrene under strikkekanten når hun gikk opp. Vi gutta koste oss, og hadde ingenting mot akkurat den lille detaljen! Stine hadde en gul string som var akkurat stor nok til å dekke det som var sømmelig. Hun hadde en deilig liten mage og runde deilige pupper. Jeg tippet Emma var litt misunnelig, selv om puppene hennes var faste og fine, gledet hun seg nok til å kjenne på de tunge puppene til Stine...

Fredrik og jeg var litt misunnelig på jentene for at de hadde så mye fint å vise fram.

Stine foreslo at vi kjøpte oss boxere!

-Jeg sliter nok som det er! sa Fredrik. Han lå på ryggen på solsengen, og det var tydelig at pikken reiste seg halvstiv av fantasier og forventninger under den romslige badeshortsen.

Emma kom opp av bassenget, dro håret glatt bakover og stilte seg ved solsengen mens hun tente seg en røyk.

-Noen som blir med meg på rommet? spurte hun, og dro et dypt drag fra sigaretten mens hun så litt skøyeraktig på Fredrik.

-Førstemann! repliserte han kjapt.

-Stikk dere! sa Stine. –Jeg kan ta resten av siggen! hun tok den ut av fingrene til Emma.

Emma og Fredrik gikk som de var, barbent og lettkledde, Fredrik la armen rundt henne, lot hånden gli ned på den ene nakne rumpeballen til Emma og dro forsiktig i stringen, Emma ga han et lite knuff..

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...