Gå til innhold

MrSmith's Blogg

  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    0
  • visninger
    27 746

Dag 3


MrSmith

1 557 visninger

OBS til de som synes erotikk er støtende, ikke les videre her i såfall.

Er du nysgjerrig så værsågod!

Alt er fantasi.

Dag 3

Fredrik og jeg satt i hver vår solseng og småpratet på verandaen. Emma og jeg hadde kledd på oss, vi skulle snart avgårde og hente leiebilen vi hadde bestilt. Fredrik var fremdeles naken, den lange pikken hans lå slapt oppover magen.

- Du får en hvit stripe opp mot navlen, sa Emma idet hun kom og satte seg på en av stolene.

Han smilte:

- Da får jeg gå og kle på meg jeg også da, svarte han.

Pikken hans dinglet mellom lårene hans da han gikk, Emma knipset til den da han passerte henne.

Hun hadde på seg et hvitt kort skjørt, med noen ganske store blomster i mange ulike farger, og en lys grå singlet med tynne skulderstropper. Håret var strammet bakover og snurret i en liten ball. Hun var barbent og de runde glatte lårene hvilte på stolkanten, jeg skimtet en hvit truse under skjørtekanten. Hun tente en røyk og så på meg:

-Har vi det bra?

-Kan ikke klage, svarte jeg, - enn du?

-Klager ikke jeg heller, sa hun, med et lurt smil.

Hun så fantastisk ut der hun satt, ren og pen og ordentlig, men likevel utrolig sexy! For bare en times tid siden hadde hun ligget på rygg og stønnet med den store pikken til Fredrik inni seg! Jeg fikk utrolig lyst på henne, jeg kjente pikken rørte på seg der nede.

-Jeg er klar til å dra, sa Stine fra døråpningen.

Stine dro sitt lange lyse hår bakover og tvinnet det rundt til en ball hun også. Hun hadde på seg en tettsittende lyseblå t-skjorte og en liten hvit hotpants i tynt bomullsstoff. Når hun strakte hendene bak nakken, for å fest hårspennen, ble litt av magen bar og sømmen foran på hotpantsen trakk seg litt inn i sprekken. Nå fikk jeg vanvittig lyst på henne også.

Vi lånte en åpen Jeep og kjørte av sted etter guidens anvisninger. Det skulle ligge en del små bukter og viker en halvtimes kjøring unna. Jentene mente de allerede hadde fått skille, så de gledet seg til å sole seg nakne.

Da vi til slutt fant et passende avsides sted parkerte vi bilen. Det var litt krokete adkomst til den viken vi hadde sett oss ut, men vi fulgte en sti som ledet oss ned. Stranden var litt liten, kanskje bare 10 meter i begge retninger, men det var høyvann, så stranden ble ihvertfall ikke mindre.

Vi kledde av oss og tok en dukkert med det samme. Jentene hylte og skrek på sedvanlig vis. Vi plasserte hånddukene slik at jentene lå i midten, Fredrik og jeg på hver vår side. Vi lurte fælt på hva de hadde i de store veskene.

-Ting vi trenger , svarte de.

-Som hva da? undret Fredrik.

-Sololje, litt niste, masse drikke feks, svarte Stine

-Ja, og noen dildoer, tilføyde Emma, i tilfelle dere blir for slappe, ha-ha!

Vi smurte jentene grundig med sololje, etter deres instrukser. Når vi var ferdige lå de som to glinsende gudinner. Jeg bøyde meg over Stine og kysset henne, strøk henne på innsiden av lårene og la en hånd på den lille forhøyningen mellom benene hennes. Vi ga hverandre et langt og deilig kyss før jeg la meg over henne og førte pikken inn. Jeg lå tungt over henne og bare nøt den deilige følelsen. Litt for tungt dessverre:

-Jeg tror vi bytter plass, sa Stine, - Så får jeg solt meg på ryggen også.

Jeg dro meg ut og la meg på rygg, Stine plassert en fot på hver side av meg og senket seg på pikken min som jeg holdt opp med den ene hånden. Det var en nytelse å se den tydelige klitten når hun spredte benene på denne måten, og de store runde puppene virket ekstra store der de hang over meg.

- Mmmmmm! sa hun idet pikken forsvant lenger og lenger inn i henne. Hun senket overkroppen og ga meg et langt og bløtt kyss før hun la hodet sitt på skulderen min og lukket øynene. Det presset varmt og deilig rundt pikken min, hun knep av og til, det var deilig, og jeg kjente jeg begynte å bli litt døsig der jeg lå. Jeg tenkte at slik ville vi bli liggende en stund, så jeg krafset til meg et par solbriller. Med halvåpne øyne så jeg over på de andre. Emma hadde lagt seg på siden, med ryggen mot oss. Fredrik lå også på siden og hadde pikken sin såvidt inni henne, de lå og småpludret, og flørtet. Pikken beveget seg sakte en liten centimeter ut og inn mens de kosepratet, den hadde fått en liten hvit ring av skum fra de kåte saftene til Emma. Hun kniste og lo, og dro forelsket hånden gjennom det halvlange mørke håret til Fredrik.

Vi lå og småkoste oss i noen timer. Både Fredrik og jeg elsker å slikke, så vi fikk nok mest farge på ryggen. Vi byttet litt av og til, jentene smakte forskjellig, men de var utrolig deilige begge to.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...