Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 450

En forferdelig morgen


Gjest

1 650 visninger

Dagen i dag fikk en forferdelig start. Jeg hadde legetime klokka 8.30. Har nemlig tre kuler i hodet som jeg ikke vil ha der. Den ene er nå såpass stor at den er plagsom. Vel, jeg feilberegna kjøretida fullstendig :forvirret: De driver med veiarbeid litt borti her. Det har de gjort i flere måneder nå, så jeg burde ha vært forberedt. Men jeg trodde ikke køen skulle være så stor såpass sent. Jeg var sikker på at litt etter 8 ville det verste trøkket være over. Så feil jeg tok! Jeg brukte 40 minutter på en strekning som normalt tar 15-20 minutter :overrasket: Jeg ringte legekontoret og forklarte situasjonen. De sa jeg bare skulle melde meg i luka når jeg kom. Det gjorde jeg. Men da hadde legen fått et akuttilfelle. Dette tok da 50 minutter. Jeg kom meg altså inn 75 minutt etter at jeg egentlig hadde time :frustrert: Irriterende!Ja ja, da jeg endelig var ferdig la jeg og Lillesøster kursen mot byen. Dro innom jobben hvor jeg lagde grøt til Lillesøster. Hun spiste grøten der, mens jeg skravla med kollegaene mine. Koselig :) Etterpå dro vi på treff med andre småbarnsmødre og ungene deres. Spiste en kjempegod salat. Lillesøster sov tre kvarter i vogna mens vi var på kafé, så jeg fikk spist helt uforstyrra. Luksus :icon_razz: I kveld var Lillesøster ute på en litt skummel ferd. Jeg var uoppmerksom. Satt og leste avisa mens hun ålte rundt på gulvet. Og hva skjer? Jo, hun åler seg ut verandadøra. Eller det vil si hun deisa ned på verandaen :overrasket: Stakkars lille jenta! Hun hylskreik, jo! Og det skjønner jeg godt. Når den teite mora setter døra åpen, for så ikke å følge med, da gikk det som det måtte gå. Hun blødde litt fra leppa og greier. Gud, så dårlig samvittighet jeg hadde :tristbla: Men men, jeg tror hun tilga meg. Vi har nemlig vært gode busser resten av ettermiddagen og kvelden :hjerte: De kulene forresten, som jeg var til legen med. Det var fettkuler. Ingenting alvorlig altså. Fikk ny time for å få den store fjernet. De to små lar jeg bare være, for de plager meg ikke. Er så små, og så vises de jo ikke under håret. Men den store skal altså skjæres bort. Ja ja, må man, så må man. Det skal nok gå bra :briller:

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Huff, den starten på dagen din hørtes ikke god ut! Greit å få fjerna sånne kuler selv om de ikke er farlige. Mamma har fått tatt en på halsen, og det gikk helt problemfritt. Høres nesten ut som om du gleder deg til å komme tilbake på jobb forresten, så ofte som du er innom der ;).

Håper du har fått en bedre start på dagen i dag, og at du får sjansen til å nyte det deilige høstværet vi har i dag.

Lenke til kommentar
Høres nesten ut som om du gleder deg til å komme tilbake på jobb forresten, så ofte som du er innom der ;).

Jepp, jeg gleder meg KJEMPEMASSE til å begynne å jobbe igjen. Og nå er det faktisk ikke lenge igjen. Bare to måneder :hoppe: Misforstå meg rett. Det er deilig å være hjemme. Jeg ville ikke gått glipp av denne tida. Den er unik. Men nå har den tross alt vart en stund da. Og jeg er ikke akkurat noe godt husmor-/hjemmeværendeemne, så nå begynner jeg egentlig å bli litt lei av denne tilværelsen :sjenert: Jeg er klar for arbeidslivet igjen, og har ingen problemer med å skulle overlate stafettpinnen her hjemme til mannen :-D

Men jeg får en god dose jobb i helga da. Bedriften har storsamling, nemlig. Alle ansatte kommer hit til Tromsø for å mingle og kose seg. Er så klart litt faglig opplegg også, men den store happeningen er nå likevel lørdagens festmiddag. Gleder meg masse! Har vært og shoppa et nytt skjørt og gode greier. Nå gjenstår det bare å finne en topp som passer til. Helgesamlinga begynner i kveld. Men jeg får bare med meg vorspielet hos en kollega, før jeg må dra hjem og ta imot gjester. Får nemlig besøk av to vennepar. Ene bor i Oslo, og når det bare passa for dem i dag, så tar vi det i dag da. Blir koselig :icon_razz:

Dagen i dag har forresten fått en mye bedre start enn gårdagen (heter det forresten gårsdagen eller gårdagen??). Lillesøster sto opp en halvtime for tidlig etter min smak da (6.30), men det får nå bare være. Så snart man er ute av senga går det så greit så. Dessuten lå vi lenge og bare kosa oss, før vi endelig knødde oss ned i stua og starta dagen. Nå har jeg masse energi, og har allerede vaska badet :icon_smile: Må jo ha det rent og ryddig til vi får gjester. Nå skal jeg bare surre litt rundt her på KG, før jeg tar kjøkkenet.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...