Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 447

Høstplan


Gjest

1 225 visninger

Lea hadde lagd en så fin fremdriftsplan i bloggen sin. Jeg tror jammen ta at jeg skal adoptere den, jeg :icon_smile: Tenker det er greit i en travel hverdag å ha et visst inntrykk av hva målene for høsten er. Og ikke minst kan det være greit å ha noen retningslinjer som kan bidra til å gjøre hverdagen enklere og koseligere.MIN HØSTPLAN: - Trene på SATS to ganger i uka- Handle bare mandager og fredager- Ta lett rydding i huset før jeg legger meg om kvelden (lære mer om Flylady?)- Få minst 7 timers søvn hver natt (så lenge barna samarbeider)- Ta meg tid til virkelig å lære meg å scrappe (gå på kurs)- Sette av tid til kino eller lignende sammen med mannen minst én gang i måneden (skaffe fast barnevakt) - Bestille frisørtime før jeg begynner å jobbe igjen 1. november- Kjøpe noen nye klær før jeg begynner å jobbe igjen- Lære meg at PC-en klarer seg fint uten å bli brukt i flere timerSånn. Der er utgangspunktet. Kanskje jeg må revidere den etterhvert. Vi får se. Nå gjenstår det å se om jeg klarer å være flink jente og virkelig holde meg til planen :sjenert: På jobb har vi forresten fått en sånn motivasjonsgreie for å trene jevnlig. Vi får poeng for visse typer aktivitet. Trim/aerobic gir 10 poeng for en time, gåing gir 1 poeng per kilometer, jogging gir poeng, svømming og enkelte andre aktiviteter. Opplegget startet i går, og varer til 1. juni. Da får man gevinst alt ettersom hvor mange poeng man klarer å samle opp. Hensikten er å motivere medarbeiderne til fysisk aktivitet, for på den måten å senke sykefraværet. Glimrende, spør dere meg :-D Førstegevinsten er sportsutstyr for 1000 kroner. Da trenger man 840 poeng, tror jeg det var. Jeg har regna litt på det. Hvis jeg trener to ganger i uka har jeg litt over 700 poeng ved periodens slutt. Ergo må jeg legge inn tre ganger innimellom, eventuelt jogge litt ved siden av. Jeg har nemlig veldig lyst på utstyr for 1000 kroner, jeg!

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Ikke værst! Men husk å ikke innføre alle nye vaner på en gang, da møter du bare veggen og gir opp! Det sier nemlig Flylady, og hun har hatt rett før skjønner du ;). Flylady har forresten nettopp lagt ut en startplan for å komme inn i gode rutiner nettopp, du kan jo ta en kikk her.

Lenke til kommentar

Tusen takk for tips, Fakse :) Tror du har rett i at det er viktig å ikke prøve å innføre alt på en gang. Får ta det ett steg av gangen.

Nå har jeg i alle fall tatt mitt første Flylady-steg. Jeg har meldt meg på e-maillisten. Og nå skal jeg straks løpe ut på kjøkkenet og gjøre vasken gulle ren ;)

Lenke til kommentar

YES! Vasken på kjøkkenet skinner som aldri før :-D I tillegg skinner stålplaten (eller hva pokker det nå egentlig er) mellom over- og underskapene. Benken er ryddig og ren. Skapet under vasken er ryddig og rent. Kjøkkenet er med andre ord ordentlig på stell. Dette og å vaske badet var mine dagsoppgaver i dag. Får jo besøk i kveld, og da syns jeg det er greit at disse rommene ser ekstra bra ut. Tipper det blir fellesmekking av taco, og da er det ikke spesielt trivelig hvis det er flekker både hist og her på kjøkkenet :forvirret:

Jeg har ennå litt å gjøre før jeg er i mål. Stua er sånn passelig ryddig, men de små tingene som gjenstår skal jeg ta nå før Lillesøster våkner.

Wow, er dødsimponert over hvor effektiv jeg er! Eller, hvis jeg er så forbanna effektiv, hvorfor sitter jeg på pc-en og tuller nå da?? :sjenert:

Lenke til kommentar

Det var en veldig fin plan - godt å ha noe å strekke seg etter! :)

God lørdag! :vinke:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...