Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 448

Syforening og god mat


Gjest

1 380 visninger

I kveld var det syforening. Og vertinna serverte nyyyydelig mat. Så nå er jeg veldig veldig mett. Ble ikke noen sunn kveld, selv om hun faktisk serverte salat. For til dessert var det blåbærpai og is, og jeg forsynte meg grådig :sjenert: Men det var jo såååå godt ;) Tidligere i dag hadde jeg besøk av ei venninne. Vi spiste og skravla og kosa oss. Strikka litt gjorde vi også. Så nå har jeg snart leggen ferdig på lestene jeg har begynt å strikke til Storesøster. Hun skal jo begynne i friluftsbarnehage, så lester må hun ha i massevis :) Heldigvis har jeg fått satt mamma i gang med noen lester også. Hun strikker nemlig ti ganger så fort som meg :forvirret: Nå skal jeg straks hoppe til sengs. Natta :vinke:

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Så flink du er til å strikke. Jeg burde også strikke noen lester til meg selv, men tror det blir med tanken. Om jeg prøver har jeg sikkert glemt hvordan man gjør det :ler:.

Synes forresten det må være lov til å kose seg litt selv om man skal leve sunnt. Bare hverdagene er fornuftig så kan man unne seg noe godt når man f.eks er borte på besøk.

Lenke til kommentar
Så flink du er til å strikke. Jeg burde også strikke noen lester til meg selv, men tror det blir med tanken. Om jeg prøver har jeg sikkert glemt hvordan man gjør det :ler:

Jeg er ikke så tøff at jeg strikker til meg selv ennå. Blir så masse å strikke, jo. Hjelper ikke akkurat at jeg har fått større bein etter to svangerskap :sjenert: Men men, når jeg bare har øvd nok på de små lestene, da skal jeg vel alltids få fingeren ut og strikke et par lester til meg selv.

Jeg har forresten en detaljert oppskrift på lester. Måtte jo skrive ned ALT mamma sa da hun lærte meg kunsten :ler: Du får skrike ut om du vil ha notatene mine.

Synes forresten det må være lov til å kose seg litt selv om man skal leve sunnt. Bare hverdagene er fornuftig så kan man unne seg noe godt når man f.eks er borte på besøk.

Helt enig. Nytter ikke å overdrive. Da ryker hele prosjektet før man vet ordet av det. Jeg unner meg god mat, jeg. Og det skal jeg fortsette med. Det er fråtsinga i det daglige jeg må skjerpe meg med :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...