Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 450

Så lykkelig!


Gjest

1 161 visninger

Jeg er så lykkelig :hoppe: Nå kjenner jeg at jeg er utelukkende glad for å ha fått Storesøster inn i barnehage, selv om det er bare halv plass. Nå har vi i alle fall en fot innafor systemet. Og for Storesøster blir det helt supert å begynne i barnehage. Hun gleder seg allerede. Hun har en kompis som går i samme barnehage og i samme avdeling som hun skal gå i. Dessuten har hun vært og feira bursdag i den aktuelle barnehagen. Utebursdag. Det er en friluftsbarnehage nemlig, så de disponerer lavvoer i fjæra. Og der feira kompisen hennes bursdag i sommer. Så hun vet hvor det er. Da vi fortalte at hun skulle få begynne der ble hun sååå glad. Hun ville begynne med en gang, hun. Faktisk lå hun på sofaen og gråt sine modige tårer, hun ville så gjerne dra umiddelbart. Da vi satt ved matbordet og snakket om barnehagen og at hun skulle begynne der, spurte hun om hun kunne få dra i dag. Nei, sa pappaen, du må nok vente. Kan vi dra etter at vi har spist da? spurte Storesøster :ler: Dette blir flott for henne. Så får vi bare håpe at plassen kan endres til full plass i alle fall til nyttår. Og så krysser vi fingrene for at Lillesøster får plass etter jul, hun også. Nå tar en veldig veldig lykkelig Nala kvelden :vinke:

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Så flott, Nala! At det ordner seg. For det gjør det sikkert - med full plass og plass for lillesøster også! :)

Og så herlig å høre at hun gleder seg sånn - det må være godt for en mamma å vite at prinsessen venter på barnehagen - kanskje litt lettere å sende henne fra seg da? ;)

God natt!

Lenke til kommentar

Ja, det er kjempegodt å vite at hun gleder seg sånn. For selv om det så klart har vært tungt for meg å vite at jeg skulle være hjemme med to jenter de siste månedene av permisjonen min, har det vært enda tyngre å vite at Storesøster ikke har hatt et tilbud som passer for henne. Men nå har hun det. Det er dette jeg har ønska for henne. Plass i barnehage. Hun kommer til å få det så fint der, jenta mi. Hun trenger de utfordringene hverdagen i barnehagen kan gi. Og nå som hun er inne i friluftsbarnehagen tror jeg nesten det blir enda bedre enn om hun hadde kommet inn i en ordinær barnehage. Jeg gleder meg allerede til å høre henne fortelle om dagene i lavvoen i fjæra :)

Lenke til kommentar

Utrolig bra å lese dette, og veldig artig at hun har kommet inn i akkurat den barnehagen. Det var vel det du ønska aller mest?

Skal hun ha fulle dager noen dager i uka, eller være korte dager alle dagene?

Lenke til kommentar
Utrolig bra å lese dette, og veldig artig at hun har kommet inn i akkurat den barnehagen. Det var vel det du ønska aller mest?

Skal hun ha fulle dager noen dager i uka, eller være korte dager alle dagene?

Ja, det var dette jeg ønska aller mest. Å få henne inn i nettopp denne barnehagen. Når hun attpåtil kommer på avdelinga til en av sine beste kompiser kan det vel knapt bli bedre :)

Hun skal bare gå fulle dager. Mandag, onsdag og fredag ene uka, og tirsdag og torsdag andre uka. Det er nok den beste løsninga. Tror noe annet hadde vært vanskelig, med tanke på at denne barnehagen er masse på tur. Da kler de jo på seg og går fra barnehagen ned til naturlekeplassen i fjæra.

Jeg har forresten vært og kjøpt Storesøster et ekstra regnsett i dag. Nå må vi jo handle inn litt skift. Siden hun skal være i en barnehage som er så mye ute. Og så har jeg hinta til mamma om at Storesøster trenger maaaange lester. Mamma svarte meg da at hun jo hadde lært meg å strikke lester. Joda, det er greit nok det. Jeg strikker lester jeg også. Men det går så sakte framover. Mamma lovte å stille med lester til barnehagejenta si ;)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...