Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 439

Bytur


Gjest

1 235 visninger

I dag har jeg og Lillesøster vært på bytur. Lenge siden sist. Nala-mannen tok Storesøster med seg på miniSATS, deretter var de to sammen og koste seg hjemme. Selv pakka jeg Lillesøster i bilen og dro til byen. Møtte ei venninne der. Gjorde noen småærender før vi tusla på kafé. Spiste god mat og skravla, før jeg gikk videre til jobben. Må jo hilse på kollegaene innimellom :) Det er godt å være innom der. For jeg kjenner at jeg gleder meg til å komme tilbake. Og det er jo bra. Så blir det ikke så tungt å si farvel til permisjonslivet. Jeg overlater gladelig den stafettpinnen til mannen, ja. Svigermor kom på besøk i dag. Hun kom med Hurtigbåten. Vi møttes i byen, og dro hjem sammen. Kjempekoselig med svigermorbesøk. Jeg er nemlig så priviligert at jeg har en flott dame til svigermor. Vi kan sitte og skravle om alt mulig. Og det har vi da også gjort i dag ;) Eller i kveld da. Nala-mannen og en kompis dro på fotballkamp, og så TIL kvalifisere seg til UEFA-cupen. Selv var jeg hjemme sammen med svigermor og snuppene. Lillesøster sovna allerede klokka 20, men Storesøster derimot holdt det gående til over 22 :overrasket: Nala-mannen hadde nemlig latt henne sove mens jeg var i byen :forvirret: Ikke spesielt lurt. Men hun sto tross alt opp allerede 6.30 i dag, så da hun sovna i stolen her hjemme lot han henne sove i en halvtime eller så. Denne halvtimen ødela altså fullstendig for kvelden. Men det merka jo ikke han noe til da, som var på kamp :frustrert: Ja ja, hun sover nå nå da. Og svigermor har sagt at hun tar både nattevakta og morgenvakta, så da blir det soving på oss :hoppe: Sa jeg ikke at jeg har en super svigermor? Ellers har vi vært og sett på nytt spisebord i dag. Det vi har er altfor lite nå. Det er et gammelt bord bestefar lagde for mange mange år siden. Det er kjempefint altså. Men det er bare plass til fire personer rundt det, og det er jo ikke nok. Eller det er jo akkurat passe til oss da, siden vi er akkurat fire. Men middagsgjester, det kan vi ikke ha. Eller når vi har det da, så må vi spise rundt sofabordet. Teit. Men vi klarer ikke helt å bestemme oss. Det blir enten Bombay spisebord med Sandra stoler, eller Jakarta spisebord med Marie stoler. Vi får se hva vi lander på. Vi har tv-bord og skap i Bombay, men spisebordet var rett og slett litt upraktisk. Det var for eksempel ikke klaffer på det, sånn at man kan lage det større i anledning julaften eller andre større anledninger. Bestemmer oss nok snart. Skal uansett bli godt å få noe nytt i hus. Bordet vi har nå gir vi rett og slett i innflyttingsgave til broren min som skal flytte for seg selv i løpet av høsten eller vinteren.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Spisebord med plass til mange er ikke dumt nei, og for min del er klaffer et must. Vi har nå et gammelt ikea-bord som vi har arvet etter svigermor og svigerfar. Det er ikke særlig pent eller solid, men det er plass til mange (har sittet 12 der når alle klaffene var i), og det setter jeg stor pris på. Vi skal vel etterhvert ut på jakt etter noe penere, men det MÅ være stort nok. Men du, er de stolene dere vurdere veldig like, eller har du lagt inn samme linken for begge stolene?

Håper dere får en fin helg!

Lenke til kommentar
Men du, er de stolene dere vurdere veldig like, eller har du lagt inn samme linken for begge stolene?

Neida, lenkene er ikke feil. Det er ulike stoler, men de er veldig like. Bare kvaliteten er ulik. De hadde et par andre stoler også, i samme typen. Men de var helt PYTON å sitte på. Kostet dog bare 695 per stol, men jeg nekter å sitte ondt når jeg skal spise.

Har ikke helt bestemt oss. Selv heller jeg mot Jakarta-bordet, det med klaffer altså. Men vi får se hva det blir til. Han må vel få stemmerett han guben også - eller?? :ler:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...