Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 449

Vi har fått dagmamma!


Gjest

1 204 visninger

Hurra! I dag ordna det seg med dagmamma til Storesøster :hoppe: Hadde annonse i avisa. Søkte etter dagmamma tre dager i uka. Og vi poengterte at vedkommende måtte ha lekekamerater. Vi fikk én telefon. Men denne kom til gjengjeld fra en dame som virka å være veldig hyggelig. Jeg og Storesøster dro på besøk til henne i halvanna time litt utpå dagen. Nala-mannen har ferie denne uka, så han hadde Lillesøster hjemme. Storesøster var litt beskjeden i begynnelsen. Det er hun alltid når hun møter folk hun ikke kjenner. Men etter en stund begynte hun å prate, og å søke kontakt med de andre ungene dagmammaen passet. Med Storesøster blir de seks barn. Jeg syns egentlig det er litt i overkant. Men to av barna var fem år, ett var fire år, Storesøster er da tre, og så var det en 2-åring og en 1-åring. Siden mange av dem er så store går det sikkert bra. Uansett er det jo bare snakk om noen måneder for vår del. Og jeg tenker som så at det er bedre med mange lekekamerater for Storesøster enn få. I tillegg liker jeg ikke helt at dama jobber svart. Men i vår situasjon har vi ikke råd til å være kresen. Når kommunen ikke har barnehageplasser til alle, blir man tross alt tvunget ut på et marked hvor svart arbeidskraft florerer. Storesøster skal til dagmammaen noen timer i morgen og onsdag. Deretter blir det opphold helt til 5. september. Først da har hun offisiell oppstart. For Nala-mannen har som nevnt ferie denne uka. Og torsdag kommer svigermor på besøk. Ingen vits å sende Storesøster avgårde da. Og i neste uke skal Storesøster til mamma på "ferie". Vi fant likevel ut at det kan være greit for henne å være noen timer der i et par dager nå, sånn at hun er litt kjent før hun starter for alvor. Nå er det straks klart for agentaften her i huset. Først er det "24", deretter "Alias". Gleder meg. Skal se på tøffinger i aksjon mens jeg strikker på et par lester i størrelse baby :) Livet er bra, dere :-D

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Så bra! Håper dagmammen er ok. Vi hadde dagmamma til minsten, vi sto nemlig i barnehagekø både lenge og vel. Og når alternativene var få og svart dagmamma eneste utvei - så var vi svinheldige. Hun drev omtrent som en familiebarnehage og så lenge gutten min var liten, hadde han det helt toppers. Heldigvis kom han inn i barnehage rett før han ble fire, da hadde han godt av de ekstra utfordrinene det bød på. Men så lenge han var liten var dagmamma løsningen helt topp.

Lenke til kommentar

Takk for gratulasjoner :klem: Er så glad for å ha funnet en løsning. Nå tror jeg vi skal få en fin høst i Nala-heimen :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...