Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 447

*pust pes og stønn*


Gjest

1 139 visninger

Jeg er UTSLITT. Har vært på trening nå i ettermiddag, nemlig. Og timen var så tung at jeg trodde jeg skulle dø :eeeh: Sommerferien har såvisst ikke vært bra for formen. Det var nesten så jeg kjente sommerens grillmat komme i retur da det sto på som verst :forvirret: Men, trøsta er at bare jeg fortsetter som nå, med minst to treninger i uka, så blir det snart bedre. Og ingenting er jo bedre enn å føle at treningstimen går som en lek. Det er deilig det!Storesøster var i miniSATS i dag også. Hun hadde det sååå kjekt. Hun var strålende fornøyd etterpå, for hun hadde fått ballong og gode greier. Og da vi kom hjem var hun utslitt hun også. Pappaen ga henne et rundstykke til kvelds, før han selv gikk ut for å jogge (guri så spreke vi er!!). Jeg ga Lillesøster pupp mens Storesøster spiste. Men mens jeg pussa de to tenna til Lillesøster og la henne, sovna Storesøster på sofaen. Hun var et morsomt syn altså. Der lå hun på magen og sov med et halvspist rundstykke ved siden av seg. Jeg måtte knipse et bilde av henne :ler: Etterpå var det bare å kle av henne, ta på nattbleien og bære henne i seng. Tannpussen droppa jeg. Hun var helt i koma. Medisinen får hun få i morgen tidlig. Hun har lavt stoffskifte nemlig, og må spise Levaxin hver dag. Hun var født med lavt stoffskifte, men medisineringa går kjempebra og hun merker ingenting til sykdommen, bortsett fra at hun må ta blodprøve hver tredje måned da, og spise tabletter hver kveld.Ellers har vi hatt besøk i dag. Av svigerfar med familie. Og det var riktig koselig. De er ikke akkurat de som har engasjert seg mest i jentene våre, men i dag var de riktig så ivrige på å være sammen med dem. Koselig :) Nå er kvelden her. Hva skal vi gjøre, tro? Tipper det blir en rolig kveld med kanskje litt tv og litt strikking eller noe. Og frukt. Må jo fortsette å være sunne. Vi har jo vært så flinke hele uka. Kan ikke sprekke nå.

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er deilig å være sunn! Og så er det så innmari lett å glemme at det er deilig å være sunn når man er usunn. :ler: Det gjelder altså bare å komme inn i de gode vanene igjen, og det er jo superenkelt. (NOT) Men seriøst; det var godt å komme seg på trening igjen og selv om sommerferien nok har satt sine spor i kondisen, så var det greit å konstatere at jeg ikke var helt slips heller, selv ikke etter en spinningtime. Og i morgen er det på`an igjen....

Lenke til kommentar

Oi, nå fikk jeg dårlig samvittighet! Gleder meg litt til å begynne å trene igjen, selv om det er litt deilig å ikke gjøre det også... :ler:

Jeg har planer om å kjøpe meg treningskort etter jul. Da bør jeg være "fit for fight" igjen.

Tusen takk for hyggelige meldinger i dagboka mi! En dag jeg får bedre tid skal jeg sette meg ned å lese litt mer her hos deg! Men nå er det natta for den lille Siam-familien...

Ha en riktig så fin kveld og en enda bedre natt!

Lenke til kommentar

Det er slitsomt å komme i gang med trening ja. Jeg skal også gjøre det nå, ta opp igjen de gode vanene med å sykle til jobb. Fordelen er at selv om det er slitsomt, så føler man seg så utrolig flink når man har trent, at humøret blir på topp av det :)

Ønsker deg og din kjære en koselig kveld, og en rolig natt der de to søte små skjønner at de skal sove til i alle fall etter syv ;)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...