Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 448

Trøtt og forkjøla


Gjest

1 114 visninger

Æsj. Nok en gang ble natta kort på grunn av Storesøsters drømmer. Klokka fem våkna jeg av barnegråt. Det hørtes ut som Storesøster, men siden alarmen ikke slo inn konkluderte jeg med at det måtte være en av ungene i kjelleren. Vi hører nemlig dem ganske godt opp til vårt soverom innimellom. Hører dem via pipa. Men gråten økte i styrke, og ble til illskriking. Nala-mannen våkna han også, og mente det måtte være Storesøster. Jeg gikk for å sjekke, og jo, det var Storesøster stakkars som hylskrek :tristbla: Hun fortalte ikke noe spesielt, om noen spesifikk drøm eller noe. Men hun hikstet og fortalte at det er farlig på rommet hennes. Stakkars, jeg får så ondt av henne. Og den forbanna alarmen som ikke slo inn :frustrert: Hva er det for noe tull?? Må få sjekket den opp. Nå er det så ofte at Storesøster plages av drømmer og redsel om natta. Dette resulterer jo i at hun er redd for å legge seg mange kvelder også. Jeg la meg sammen med henne. Men det gikk lang tid før hun sovna. Hun klarer ikke helt å roe seg etter en sånn redselsrunde, nemlig. Tror hun var våken i halvanna time, minst. Jeg hadde i alle fall akkurat sovna da Lillesøster tørna. Og jeg har morgenvakta i dag, så det var bare å stå opp. Klokka 8.30 i dag har vi avtalt at vi skal være hos dagmammaen. Da skal Storesøster spise frokost der sammen med de andre barna. Jeg er litt i tvil om jeg burde ringe og si at vi kommer senere, siden Storesøster har sovet så lite. Må tenke litt.

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

Huff, det var ingen god natt dere fikk! Det er vel vanlig at barn har mareritt i perioder, men jeg håper perioden snart er over for dere!

Trodde jeg skrev en lang kommentar til deg i går, og gratulerte med dagmamma. Men jeg ser at den ikke er der nå, så noe må ha skjedd. Så i alle fall, gratulerer så masse! :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...