Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    3
  • comments
    0
  • views
    168

Karrierehuset del 2. 12.5.20

Sign in to follow this  
Bente1234

238 views

Ja jeg hadde høye forventninger til dagens møte på karrierehuset, men ble mer rotete idag og kom ikke frem til så mye rart. Jeg ble heller mer forvirret fordi det ble plutselig så mange alternativ. Ut fra den kartleggingen jeg har gjort så scorer jeg høyt på det å drive med noe som er systematisk. Noe som egentlig apotekjobben er. Men ble enig om at etter som jeg er så redd for å gjøre en feil så er det lurt å bruke praksis tiden for det en er verd og lære mest mulig. Ikke bli satt til å jobbe som fullverdig ansatt. Så ja skal snakke med arbeidsgiveren min tenkte jeg og fortelle ham om at jeg vil gjerne bruke tiden min på å bli trygg..det vil si at han følger med på at jeg gjør riktig osv... grunnen til forrige feil slik jeg har analysert den selv da så kom det kanskje av at jeg har vært borte fra bransjen lenge og hadde nok med å finne ut hvordan komme meg rundt på pc med hurtigtaster. Det er jo en hel verden der som må inn i fingrene. Pluss fortelle om hva målet mitt er med praksis til arbeidsgiver å få en god referanse og at jeg ønsker tilbakemelding hver uke på hvordan jeg gjør det. Ting som kan forbedres osv osv.. Gruer til å gå og si det, men syns det er bedre at jeg gjør det enn at NAV gjør det. I tillegg så når jeg er i praksis skal jeg ha en ved siden av meg hele tiden og ikke gjøre som arbeidsgiver gjorde..lot meg ha alt ansvaret alene 2 timer..da skal jeg etter reglene ha betaling fra arbeidsgiver. Alle disse reglene vet jeg ikke noe om da. 

Og når arbeidsgiver sa at de ikke var så nøye på den halvtimen med lunsj...så skal jeg fortsette å ta min halvtime fordi jeg trenger den pausen til hodet mitt for å hente meg inn til resten av dagen. Så jeg tror jeg går for dette alternativet fortsatt. Så skal jeg nå begynne å skrive noen søknader slik at veileder kan se på de og rette på de osv osv til neste gang. Skal dit igjen i over i morgen så blir travelt i morgen.  Når jeg har fått vært i praksis 1 mnd  ble jeg enig med meg selv at da er de tid for å søke på andre stillinger og bruke min nye refereanse..jeg har trua på dette skal jeg få til og at jeg kommer meg litt nærmere sentrale strøk. Jeg vil helst være rundt Trondheims området. 

Slik er ståa nå. I tillegg fikk jeg tilgang til ett nytt søkested for jobber og driver å jobber med å lage meg CV der slik at den er i orden når jeg kan søke jobber der. Det er også apotekjobber da. Satser på at ting blir greit. 😉

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...