Jump to content

flinkeceline's Blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    21
  • comments
    0
  • views
    12763

tirsdag

flinkeceline

1445 views

Etter nærmere refleksjon er jeg kommet frem til at jeg er nødt til å foreta meg noe. Et av de viktigste konseptene i livet mitt er å være fri og leve fritt. Jeg hater å bli bundet fast til et sted. Da jeg var mindre flyttet vi så ofte, slik at det var mye å se. Nye byer, fremmede land, skog og jungler. I dag holder jeg kun til i en drabantby. Jeg har lekt lenge med tanken på det å reise til et fremmed land. Eneste som holder meg litt igjen er at jeg har hørt at ikke alle land er som Norge. Skikk, kultur, og sånt... er kortere vei til avgrunnen, sikkert derfor. Det er det jeg alltid har trodd i alle fall. Samtidig er det lite fristende å dra på backpackingtur. Jeg er heller mere fristet til å finne meg et fint sted og være blivende der for opptil ett år eller mer. Bare for å kjenne på vinden av forandring. Jeg har hørt at man finner de fineste stedene rundt ekvatorbeltet, så det er kanskje noe å sjekke ut. Inntil videre får det bare bli med tanken.

Ikke det at det gjør noe, er ganske fint her vi bor. Jeg og hunden. Men jeg greier aldri legge fra meg tanken på at det mangler noe. Jeg er sulten, kanskje det bare er det. Etter våkenatt på 6-8 timer har jeg funnet ut av at det er digg å ha elbil. Seriøst, tingen er handy. En vennine av meg har sendt meg rundt 100 bilder tatt fra fjøsbok o.l. tok meg lang tid å se gjennom alle, men fy søren så stilig hun har blitt. Jeg er nesten stolt av henne, så fin er hun. Jeg er litt missunnelig... for hun har fått skikkelig stas på sakene. Håret hennes er bleket nesten helt perfekt, med striper, klesantrekket, sminke og gange. Hun har det hele, virker det som.

Jeg tror egentlig ikke det betyr så mye for meg som man først kan få inntrykket av. Det er en form for beundrelse, det er helt klart. Men det stopper aldri å forundre meg over at noen kan være så heldig... med alt egentlig. Vel jeg er glad på hennes vegne og kan ikke vente med å se henne. Jeg er sikker på at hun har mye nytt å fortelle meg.0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...