Jump to content

flinkeceline's Blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    21
  • comments
    0
  • views
    12642

Vinduet

flinkeceline

736 views

I dag er jeg veldig glad, for jeg har gjort noe jeg ikke har gjort på lenge. Det var som en velsignelse fra gudene selv. En orgasme jeg ikke har sett maken til. Jeg møtte en gutt og vi hadde ONS. Aldri før har jeg følt meg så begjært. Mens jeg lå og vred meg i nytelse tok han på meg og strøk meg over alle de rette stedene. Var nesten som det gikk for meg før han i det hele tatt var inne. Jeg stønnet høylydt mens han økte tempo. Jeg var virkelig imponert. En slank fin gutt som endelig greide å holde følge. Og i det jeg kom braket det løs. Var en ellers sterk orgasme og jeg har ikke følt meg så vel på lenge. For en opplevelse. Jeg håper jeg møter han igjen.

Det føles ganske befriende å ha FF. Jeg har egentlig aldri verdsatt dette konseptet helt, men når jeg ser hvordan det funker ser jeg verdien i det. Uforpliktende sex, råskap og ren nytelse. Det kan ikke bli bedre. Etter noen par glass vin så er det som jeg er på toppen av et fjell. Herregud, så befriende!

Så nå gjør jeg meg klar for leggetid, det betyr klippe negler, stelle håret, vaske sminken og litt kluteri. Vurderer å ta en pedikyr hvis jeg er i humør til det. Og det tror jeg at jeg er. Jeg visste aldri at sex kunne være så deilig. Aldri før er jeg kommet så hardt av å bli penetrert. Knyttingen, følelsen, atmosfæren, stønningen.... jeg føler jeg blir helt gal av å tenke på det.

Men så gikk han sin vei, og det var egentlig synd for han kunne gått ha sovet over. Vel, uansett, det er på tide å dra til sengs min elskede. Jeg kommer til å savne deg.0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...