Jump to content

flinkeceline's Blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    21
  • comments
    0
  • views
    12683

uken

flinkeceline

1342 views

Jeg kan ikke tenke meg at det er gått en uke siden sist. Min ONS ble nettop det, for jeg har ikke hørt noe fra ham siden. Å vel, tenker jeg. Det kunne sikkert vært verre. Jeg synes egentlig det er dumt av folk å bare ha seg og etterpå ikke ta noe kontakt. Ikke det at det gjør meg noe, ikke er jeg skuffet eller smålig pga dette. Jeg så han for drøyt tre dager siden ved en tilfeldighet. Han så ikke på meg. Sånn er livet. Jeg har begynt å ta opp treningen igjen, noe må jeg foreta meg for å holde meg i form. I går gikk jeg noe som 10km med hurtig gange og føler beina er trøtt som fy. Strekk, bad og vask så er de så gode som nye. Jeg har også gått til innkjøp av dumbells som jeg nyter god progresjon med om dagen. Deilig å sitte og løfte vekter når man egentlig ikke har noe annet å gjøre.

Var jo faktisk røykesluttdagen i går om jeg ikke tar feil, så da har jeg gått inn for å stumpe cigaretten for alltid, spise sunt og.... Viktigst av alt for meg tror jeg er å kutte søtsaker. Jeg har hatt en veldig usunn avhengighet til melkesjokolade og chips. Sjeldent går det mer en 2-3 dager før jeg må bøtte innpå igjen med disse greiene. Jeg håper det ikke er tilfellet denne gangen. I dag tenkte jeg å lage hjemmelaget grønnsaksuppe e.l. har ikke oppskriften helt på hånd men vet at jeg har laget det før så det skal jeg nok greie. Jeg er faktisk veldig glad i kald mat og er ikke den type menneske som krever kjøtt i hvert måltid. Noe fisk, egg og sånt må jeg ha, men tenker å kutte meste av kjøtt også, spesielt kjøttdeig. Det spiser jeg ikke lenger. Eller hamburgere, pølser for den saks skyld.

Om ikke annet blir dette en sund uke for meg, forhåpentligvis. Det har også gått opp for meg at jeg trenger nye vinterklær. Jakken fra de 5 siste sesongene holder bare ikke mål lenger, tror jeg trenger noe nytt, så da har jeg saumfart nettet etter "inn" moten for denne sesongen. Fant noe kult, mye faux fur, pastellfarger og gråtoner. Jeg må nesten ta en tur i butikken å sjekke også, da jeg hater å bestille ting over nett. Jeg er revet mellom knelang jakke eller en som stopper ved hoftene. Nå som fettet er blitt litt tynnere fordelt over hele kroppen tenker jeg en knelang ville gjort seg. Hater når stumpen buler ut som en ballongkjole med disse knelange, dette slipper jeg heldigvis nå. Gleder meg til å shoppe i dag.0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...