Gå til innhold

flinkeceline's Blogg

  • blogginnlegg
    21
  • kommentarer
    0
  • visninger
    13 327

dialog


flinkeceline

1 286 visninger

Jeg snakket med en ung pike på bussholdeplassen i dag. Vet dere hva hun sa til meg? Hun sa det at hun var så glad fordi søskenbarnet hadde bursdag i dag. Jenta er vokst opp på et gårdsbruk stykke ut fra byen og det var visst en stor begivenhet for henne å kunne reise inn fra byen igjen og hilse på familien. For det var en lang tid siden hun hadde vært der sist. Vi snakket løst og fast om så mye, det var en av de triveligste samtalene jeg har hatt på lenge. Hun er virkelig en ordentlig god jente altså. Skulle du sett på antrekket hennes alene ville hu sett ut som ei hvilken som helst byjente, men jeg merket meg med en gang jeg snakket med hun at noe var annerledes. For et glimt og for ei person. Takk du gode for denne stunden vi delte sammen, du har gjort livet mitt til et mye bedre sted.

Jeg har faktisk veldig mye å gjøre i dag. Etter en ganske tung uke ligger klesvasken på vent, det ser ikke ut i stuen, eller på kjøkkenet. Jeg tror en storvask hadde gjort seg. Så da har jeg gått til innkjøp av artilleriet. Ny mopp, flere kluter, hansker og noe rengjøringsmiddel. Nå er jeg klar for en hvilken som helst utfordring! Hehehe..... Neida, men seriøst bassiluskene burde passe seg for i dag skal det bli ordentlig rent. Jeg har alltid hatt så dårlige rutiner på å opprettholde renslighet her i huset. Ofte lar jeg det gå en 2-4 dager før jeg går til verks igjen. Jeg prøver så godt jeg kan å ta små ting, typ tallerken etter hver gang jeg spiser, godteripapir etter dette, slike ting. Men ser aldri ut som jeg greier å holde tritt med følget. Av en eller annen grunn bare daffer jeg av etter å ha presset i meg en pakke cafecookies også blir det til neste dag, og noen ganger neste etter der igjen. Jeg trenger virkelig å få noe system på dette. huff...

Også har vi treningen da... den har også fallt ut et stykke. Ser jeg har gått opp i vekt nesten 4 kilo siden jeg brått sluttet på treningen, grunnet en skade. Fysioterapauten fortalte meg å ta med ro i minst et par måneder til, så det er hva jeg kommer til å gjøre. Jeg bestilte en sånn lur greie fra ebay som jeg venter på. Kan dukke opp i posten når som helst. Greia med den er at det er slike elasitetsband som du kan drive "myk" trening med. Og jeg kan egentlig ikke vente med å innhente denne. I prinsippet er det en gummi "snor" med håndtak på begge sider som man strekker da, også gjør motstanden slik at det blir belastning på muskelgruppene. Dette er da kun ørsmå mengder energi vi snakker om men allikevel er det bedre enn ingenting. Så det ser jeg virkelig frem til.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...