Jump to content

flinkeceline's Blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    21
  • comments
    0
  • views
    12681

minner

flinkeceline

853 views

Noen ganger forundrer jeg meg over oppførselen til enkelte folk. Jeg har sett min andel merkelige folk, men aldri før noe som dette. Satt på t-banen, ovanfor meg sitter en eldre herremann og en kvinnelig sekretærtype ved siden. Midtveis under reisen legger jeg merke til at karen begynner å klø seg på penis. Ikke nok med det, han gjør det helt usjenert. Jeg mener, gamle ekkle gubben sitter der helt usjenert i typsik manne gate, klør seg grovt på stasjet så man helt klart ser konturene på den gamle, sure, 50 års gammal pikken hans. Bare *spyyyyyyyy*..... er det mulig? Han kunne i det aller minste grabbet en avis eller noe sånt og hatt det foran mens han gjorde udåden sin. Sekretæren hadde en, bryr meg ikke om han hadde stjelt den til og med, bare for guds skyld ikke gjør dette åpenlyst. Dette pågikk da i den bedre halvdel av togturen. Noe av det værste jeg har opplevd, punktum.

På den annen side har det nå vært noen fine opplevelser i dag tross alt. Selv om det har satt sin støck har jeg ikke tenkt til å la dette ødelegge for resten av dagen. Da ville jeg ikke vært noe bedre enn den gamle grisen på toget. Men det som aldri stopper å forundre meg er hvilke prosesser som foregår i huet på slike folk. Jeg mener, tenker de rett og slett ikke over dette, har en sikring gått på denne, tross alt veteranbeboeren her på kloden? Hvem vet, men man må ikke stoppe å lure på slike ting. Det er mildt sagt forbløffende. Altså for meg er det greit. Som sagt har jeg sett min andel ting, men tenker dog på vgs eleven ved siden av meg, tror ikke det var noen hyggelig opplevelse for henne. Vi satt der i det som føltes som flere timer i pinlig stillhet.

Vel fremme på kontoret kommer selve stygga og svever huet sitt ved min pult. La meg forklare, dette er da en rik rik snørrunge som er kommet hit som vikar og steget rask i gradene. Ei skikkelig tøyte, jeg forstår bare ikke hvordan hun får det til. Uansett kom jeg til å si noe skikkelig stygt til henne og jeg angrer litt på det. Av en eller annen grunn bare spytta det seg ut i ren refleks, jeg aner ikke hva som skjedde. Men i hvert fall det gjaldt antrekket hennes, som jeg så velvillig påpekte som noe "billig". Hun ble tydelig berørt. Altså jeg så det i fjeset hennes at jeg traff noe veldig intimt. For meg var det bare en spøk, men for hun virker det som hele verden. Jeg skjønner det bare ikke. Enkelte folk tar til seg ord veldig lett virker det som. Uansett har hun sirklet kubikken min som en gribbe helt siden. Jeg er redd. Hva skal jeg liksom si til henne? Noen ganger skulle jeg ønske munnen min ikke var så storartet. Dumme, dumme meg.0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...