Jump to content

flinkeceline's Blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    21
  • comments
    0
  • views
    12672

visjoner

flinkeceline

772 views

Så i dag, denne gangen på trikken, opplevde jeg noe spesielt. Jeg så den mest fineste typen jeg har lagt øynene mine på i hele mitt liv. Gutten var som tatt ut av en actionfilm. typ røffaboy skinnjakke og skintighte jeans, og en sveis som stod til. Til og med skjerfet hans satt som støpt til antrekket. Helt nydelig altså. Gutten var ganske mørk, nesten litt mokka, med solrbriller og litt sigarettlukt (Jeg lurte meg ganske nært inntil før jeg hoppet av på mitt stopp). Uansett, er nesten en synd at det finnes sånne folk rundt om her i norge, hva skjer liksom (høh, høh.) Vel, det ble ikke noe annet på meg enn et sjenert smil, men hva gjør nå det.

Umm... under trikketuren begynte jeg også å fundere på en annen ting. Jeg ser så masse forskjellige mennesker ute i det vide oslo at man begynner å lure på hva det er de fleste opptar dagen sin med. Når jeg ser noen som tar seg litt ut, blir jeg ganske nysjerrig på hvordan den personen er. Slutter aldri å undre meg over den jenta med rosa hanekam og spikey halsband eller blondien med dødstrang tank top. Hva gjør disse folka til vanlig og hvorfor er det så vanskelig å forstå. Jeg ser også mye skummle typer. Gikk av på jernbanetorget også ser jeg en narkotikamann komme bort til meg å spørre om klokka, av alle ting. Hva i allverden er dette for noe. Jeg tror det har skjedd noe i sentrum i dag fordi jeg så politi omtrent over hele stedet, er det en slags ekstra sikkerhet som er kommet på plass siden sist helg, det lurer jeg veldig på. Oslo har for meg alltid føltes trygt men nå i det siste har jeg begynt å lure. Jeg hører jo om voldtekter og ran daglig, så er alltid påpasselig med å vike unna skummle typer. Det gjorde jeg i dag når jeg så en sånn type, da bare gikk jeg til andre siden av veien.

For meg generelt har det vært noen tunge dager nå etter at jeg gjorde det slutt med typen, eller at han gjorde det slutt med meg. Samme det, slutt er det uansett. På facebook profilen hennes ser jeg at hun godter seg over sitt nye funn, denne hora som har tatt typen i fra meg. Ikke nok med det, hun pryder sin nye forside med et stort glis også eksen ved siden av seg med et like stort glis. Blir helt kvalm av tanken. Jaja, bare vent til han er utro mot deg også og forlater deg, da smiler du ikke like vidt lenger kan jeg tenke meg. Man høster som man sår, det sa en vittig bonde fra toten til meg en gang i tiden. Dette er alt fra meg i dag, har ennå et par ærend som jeg skal foreta meg, inntil da håper og tror jeg på at styrken i mitt livs sinn vil få meg igjennom denne krisen. Jeg begynner å savne hunden min men vet det ikke er sunt for den å henge rundt meg helt enda, den for bli hos mamma en stund til.0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...