Jump to content

Swissies blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    168
  • comments
    939
  • views
    30982

Det nærmer seg!

Swissie

1019 views

Jeg får skrive et blogginnlegg nå før tilgangen til internett blir brutt.

Etter å ha sortert, kastet og pakket i dagevis,- eller heller kanskje ukevis, fikk vi en topp i dag. Vi har leid et flyttebyrå til å hjelpe oss med de siste tingene.

Og herlighet for et tempo!

De hadde sagt at de ville pakke bøker, klær og kjørler osv. i dag, og så ville de ta møblene i morgen.

Jeg var veldig glad for det, for da kunne jeg tørke støv av skap og reoler etter at alt krimskramset var vekk.

Men de hadde plutselig ombestemt seg. Så før jeg fikk sukk for meg, hadde de pakket flere store skap og reoler inn i flyttebilen, selvfølgelig MED alt gammelt støv. Festlig! Kjekt å ta med seg støv inn i en ny leilighet!

Kjenner nå at jeg er temmelig sliten. Jobbingen startet klokken halv åtte i dag tidlig, og først kl. 16.30 gav de seg. Og for meg med en svakhet i rygg og føtter, var det ikke helt ideelt. Men i morgen kveld skal de verste tunge takene være over, og da skal vi kose oss med å innrede den nye leiligheten.

Innimellom jobbingen den siste tiden har jeg fått litt tid til å strikke. Det ble noen kluter og håndklær. slikt er lett å ty til når det er en stille stund. Kunne tenke meg å strikke litt nå i kveld, men selvfølgelig har jeg flyttet strikketøyet over til ny adresse. Så da får det bli litt Suduko før jeg legger meg. ;)

blogentry-78197-0-82136100-1398353810_th

Ellers dekorerte jeg et påskeegg i forrige uke. Dessverre var da mesteparten av formingstingene mine nedpakket, så jeg måtte nøye meg med å bruke ting jeg hadde fra før. Dermed var ikke fargevalget det aller beste.

Det var morsomt å sette fram egget når folk kom innom, for her i Sveits kjenner de ikke slike påskeegg. Overraskelsen var stor da jeg åpnet det og bød fram sjokoladeegg. :)

blogentry-78197-0-38327100-1398353773_th blogentry-78197-0-02583700-1398353789_th4 Comments


Recommended Comments

Betty_HjemmetNO

Posted

Er det ikkje avslappende å strikke desse bomullsklutane? Eg har strikka ein del koppetuer som vi skal lodde ut på misjonsbasar. Og så har eg falt for bavarian crochet, eller bayersk hekling. Der bruker eg tråden som eg ein gong kjøpte frå eit Bergensfirma, 2-tråds ullgarn. Har mykje arbeid der.

Share this comment


Link to comment
AstridNV

Posted

Du er jammen flittig Liv og så godt at du får slappe av litt innimellom med strikking.Er du ikkje glad at dere har kommet så langt med flyttingen,sjøl om støvet ble med noe.De er visst fenomenalt raske desse flyttefolka.

Håper å høre fra deg snart igjen i den nye leiligheten.

Får si lykke til videre,men hugs å lytte til kroppen din,ingen ting reiser fra deg om du girer ned.

Share this comment


Link to comment
AstridNV

Posted

glemte å kommentere påskeegga dine,dei var så fine og så koselig med dei klutene. Håper eg snart kan prøve meg på desse,må bare få noe unna først. En god kveld til dere begge to.

Share this comment


Link to comment
Strikkeliv

Posted

Ta det pent nå, og tenk litt på kroppen. Ting blir gjort selv om en ikke stresser og maser også, tar bare litt lengre tid. Må jo nesten føle litt på den nye leiligheten også før en får alt på plass.

Klutstrikking er virkelig avslappende og så kjekt å ha på lur til en liten gave i kombinasjon med f.eks. en oppvaskbørste.

Artig med selvdekorert påskeegg.

Håper du lar oss få en liten titt på din nye bolig etter hver.

Klem fra Liv

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...